Bolovi za vreme trajanja menstruacije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Bolovi za vreme trajanja menstruacije
Da li neko moze da mi kaze sta da radim,ali pijem protiv menstrualnih bolova...?Stvarno su nepodnosljivi kada dobijem ne mogu dva dana da ustanem iz kreveta..Pila sam sa kafetin menstrual,brufen...i jos gomilu lekova ali nista....Stavljala na stomak rakiju i belo vino(to mi je rekla baka)akli opet nista...Ocajna sam
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
Re: Bolovi za vreme trajanja menstruacije
probajte sa diklofenak cepicima tako sto cete 3 dana pred dobijanje, uvece da ih stavljate.
kombinacija nekog leka protiv bolova i nekog leka za smirenje. Prvo da ublazi bol a drugo da opusti misice. Znam neke koji to rade po preporuci ginekologa.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Morate naci lek koji vam odgovara. Za nekoga je to rapten K, za nekoga nimulid, diklofen, brufen, ili samo miorelaksansi...
Poprichajte sa svojim lekarom opshte prakse, a onda morate sami da vidite shta to vasem organizmu pomaze, poshto nismo svi isto osetljivi na svaki lek!
Poprichajte sa svojim lekarom opshte prakse, a onda morate sami da vidite shta to vasem organizmu pomaze, poshto nismo svi isto osetljivi na svaki lek!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
problem je u tome sto ja nikada ne mogu da predvidim kada cu sledeci put dobiti...Menstruacije su neredovne,a stomak me nekad boli 2-3 dana...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
onda prvo utvrdite tachan razlog neredovnih ciklusa i potrazite terapiju ako je potrebno!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Razlog vise da se obratite ginekologu, da vas pregleda, uradi ultrazvuk, pa da dobijete terapiju i za neuredan ciklus, a i za bolove. "Kljukanjem" brufenima i sl preparatima nista ne dobijatemircheee napisao:problem je u tome sto ja nikada ne mogu da predvidim kada cu sledeci put dobiti...Menstruacije su neredovne,a stomak me nekad boli 2-3 dana...