Molim vas da nam pomognete ako imate iskustva.
Imam 31 godinu, uradili smo IVF 8.4.2009. Na prvom rezultatu 17. dana od e.t. beta hcg= 11.4. Na uz se video mesak o 2mm. Posle toga je vrednost rasla do 62.4 i počela da pada. Dr. je na UZ pregledu rekao da je postojala trudnoca. Posto je ovo prvi put da radimo IVf i da sam uopste bila trudna, nisam bas sigurna u to sta se sledeće desava. Beta HCG je prema nalazu od prosle nedelje bio svega 1,2, kada sam nazvala dr. rekao je da se beba ''otkacila'' i da sacekam krvarenje, koje se jos nije desilo , iako sam imala jake bolove u stomaku. Sta da radim? Da li ce organizam sam izbaciti plod, ili je neophodna kiretaza?
Beta HCG
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 3:46 pm
draga moja,
odmah se ogradjujem jer nisam lekar, ali sam u ovoj borbi dugo.
koliko znam za trudnoce do 6-te nedelje mala je verovatnoca da ce trebati kiretaza, one same odu...
najbolje je da odes na kontrolu svom doktoru - svi mi ovde postavljamo pitanja jer smo nestrpljivi ali ipak su oni skolovani da nam pomognu.
drzi se
odmah se ogradjujem jer nisam lekar, ali sam u ovoj borbi dugo.
koliko znam za trudnoce do 6-te nedelje mala je verovatnoca da ce trebati kiretaza, one same odu...
najbolje je da odes na kontrolu svom doktoru - svi mi ovde postavljamo pitanja jer smo nestrpljivi ali ipak su oni skolovani da nam pomognu.
drzi se