Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ovi deckici su pravi slatkisi, moja Lena ih samo merka
A da ne ispadne kako smo, citiram, "mnogo musavi" evo jedne sveze i ciste slicice!
Lena je rodjena 15.08.2006. sa 3350gr i 51cm http://farm1.static.flickr.com/155/3835 ... 1961_b.jpg
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Hvala, hvala! Bicu skromna, pa cu reci da je ista mama pre "par" (citaj28) godina. Dobro ima ponesto i na tatu...
Nego ima jos mama na ovom forumu, dajte da vidimo te andjelcice!
A sto se nazdravljanja tice, no problem! Pice za sve sa foruma na moj racun!
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Evo i nas posle mnogo vremena.
Od svih silnih obaveza, praznika itd nismo stigli da se javimo na ovaj forum.
Dimitrije lepo raste, sada vec ima 3,5 meseca.Slusamo ciku i smeh po ceo dan, grcevi su iza nas, vec moze da hvataigracke i sam drzi cuclu u ruci, sve u svemu on je jedna dobra beba koja place samo kada ima dobar razlog za to.
Slicicu jos nisam postavila, moram malo da se pozabavim sa tim, posto mi je , kao i svakom pravniku informatika slaba strana.
Elem, da se pohvalimo, danas smo bili na III kontroli, dobili drugu dozu pentaxima, bebac je tezak 7.400g, dug 65 cm.Po tablicama ovo odgovara decaku od 6 meseci.Mi iskljucivo dojimo, necemo nista novo uvoditi do 6 meseca.
Eto, toliko od nas za sada, potrudicu se da sto pre okacim i neku slicicu.
Veliki poljubac svim forumskim bebicama.