Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Da probamo... slicica je malo tamnija posto je sa mobilnog i bez blica (da ne ostetimo plave okice)... jedna od prvih kasica - ko je vise pojeo Lena ili portiklica?
[/img]"C:\* and Settings\MM KRSTIC\Desktop\NASA C E R A\L E N A\slike sa mobilnog\200107-3.jpg"[/img]
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Moras da okacis sliku negde na netu, pa tek onda ovde samo da je linkujes.
Najjednostavnije je da odes na www.imageshack.us i tu da okacis. Posle kacenja slike izbacice ti 6-7 linkova. Iskopiraj poslednji i napisi ga u ovom obliku:
MOZDA je malo(!!!) komplikovaniji (potrebna je registracija), ali na njemu slike mogu da stoje neograniceno dugo (dok ih korisnik sam ne izbrise), za razliku od gore pomenutog www.imageshack.us (sa kog budu obrisane posle nekog vremena ako ih niko ne download-uje)
+
na jednu istu stranicu (vasu) mozete okaciti vise slika (postoji mesecni limit velicine fajlova, ali sasvim je dovoljan) i periodicno, ako zelite, update-ovati svoj foto album.
VAUUUU RADI! P.S. DA VIDITE VECU SLIKU KLIKNITE NA LINK IZNAD SLICICE Hvala Jane na pp, a hvala i VB, narocito u ime svih nas koji imamo dial-up internet pa smo jos i telefonski dvojnici sa ludom babom kojoj smeta svako zauzimanje tel.linije duze od 5min. pa ne mozemo da nadjemo na netu upload-ovanje slika!!!!!!!
p.s. neke opcije za upload koje sam nasla (mada ih jos nisam isprobala)
imageshack
freeimagehosting
photobucket
fotorola
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15