Uootreba Vitamina C kod gastritisa
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 2:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Uootreba Vitamina C kod gastritisa
Koji oblik vitamina C preporucujete kod gastritisa i stomacnih tegoba? Da li je neko koristio ester c ili liposomalni i kakva su iskustva? Probao sam da pomesam askorbinsku kiselinu i sobu bikarbonu po preporuci i prateci uputstva i imao sam bolove u zelucu i povecanu kiselinu nekoliko dana.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Uootreba Vitamina C kod gastritisa
Неки облик који није кисео и који се узима после јела.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Ja kad sam imao slicne probleme pio sam vodu u kojoj su preko noci stajale psenicne mekinje.3rd world napisao:Koji oblik vitamina C preporucujete kod gastritisa i stomacnih tegoba? Da li je neko koristio ester c ili liposomalni i kakva su iskustva? Probao sam da pomesam askorbinsku kiselinu i sobu bikarbonu po preporuci i prateci uputstva i imao sam bolove u zelucu i povecanu kiselinu nekoliko dana.
Meni je bas pomoglo.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Harbard111, мени се чини да он неће лек за своје стомачне проблеме.
Можеш ли мало детаљније да објасниш које си проблеме имао као и сам рецепт са мекињама?
Можеш ли мало детаљније да објасниш које си проблеме имао као и сам рецепт са мекињама?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 2:12 pm
Jel mozes malo konkretnije oko recepta sa psenicnim mekinjama? Da li ti je pomoglo oko gastritisa i u kojoj meri?Harbard111 napisao:Ja kad sam imao slicne probleme pio sam vodu u kojoj su preko noci stajale psenicne mekinje.3rd world napisao:Koji oblik vitamina C preporucujete kod gastritisa i stomacnih tegoba? Da li je neko koristio ester c ili liposomalni i kakva su iskustva? Probao sam da pomesam askorbinsku kiselinu i sobu bikarbonu po preporuci i prateci uputstva i imao sam bolove u zelucu i povecanu kiselinu nekoliko dana.
Meni je bas pomoglo.