Uootreba Vitamina C kod gastritisa

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
3rd world
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 2:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Uootreba Vitamina C kod gastritisa

Post od 3rd world »

Koji oblik vitamina C preporucujete kod gastritisa i stomacnih tegoba? Da li je neko koristio ester c ili liposomalni i kakva su iskustva? Probao sam da pomesam askorbinsku kiselinu i sobu bikarbonu po preporuci i prateci uputstva i imao sam bolove u zelucu i povecanu kiselinu nekoliko dana.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Uootreba Vitamina C kod gastritisa

Post od aaaca »

Неки облик који није кисео и који се узима после јела.
Harbard111
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am

Post od Harbard111 »

3rd world napisao:Koji oblik vitamina C preporucujete kod gastritisa i stomacnih tegoba? Da li je neko koristio ester c ili liposomalni i kakva su iskustva? Probao sam da pomesam askorbinsku kiselinu i sobu bikarbonu po preporuci i prateci uputstva i imao sam bolove u zelucu i povecanu kiselinu nekoliko dana.
Ja kad sam imao slicne probleme pio sam vodu u kojoj su preko noci stajale psenicne mekinje.

Meni je bas pomoglo.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Harbard111, мени се чини да он неће лек за своје стомачне проблеме.

Можеш ли мало детаљније да објасниш које си проблеме имао као и сам рецепт са мекињама?
3rd world
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 31, 2018 2:12 pm

Post od 3rd world »

Harbard111 napisao:
3rd world napisao:Koji oblik vitamina C preporucujete kod gastritisa i stomacnih tegoba? Da li je neko koristio ester c ili liposomalni i kakva su iskustva? Probao sam da pomesam askorbinsku kiselinu i sobu bikarbonu po preporuci i prateci uputstva i imao sam bolove u zelucu i povecanu kiselinu nekoliko dana.
Ja kad sam imao slicne probleme pio sam vodu u kojoj su preko noci stajale psenicne mekinje.

Meni je bas pomoglo.
Jel mozes malo konkretnije oko recepta sa psenicnim mekinjama? Da li ti je pomoglo oko gastritisa i u kojoj meri?
Odgovori