problem

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
piromaniak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 10:28 pm

problem

Post od piromaniak »

vec tri godine imam hronicni gastritis i hijetalnu herniju.Pre nekoliko dana imao sam poveci stres i kao rezultat pojacano lucenje kiseline iz zeluca u jednjak.Kada sam poceo da pijem terapiju koja mi je prepisana kiselina se povukla.Problem koji je ostao je sledeci.Osetljivost dela zeludca kod samih rebara na dodir i nervoza zeluca.Par puta me pri gutanju zabolelo ali to je proslo a i cini mi se da bol nije unutra posto sam nekako iscimao rebra pa me malo zeza bol na spoju rebara i grudnog kosa.
Najvise me brine ta nervoza zeluca i bol na dodir.Sta mi je ciniti?
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

Post od waltera »

Kanite se tableta okrenite se cajevima koji su blagotvorni na sluznicu zeluca.
Na sluznicu blagotvorno djeluje caj od mente ili ako imate u blizini caj od kantariona on je najbolji.
Sretno

P.S. Caj treba uzimati izvjesno vrijeme da se vide rezultati...ali ne pretjerujte sa kolicinom
piromaniak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 10:28 pm

Post od piromaniak »

I dalje imam problema sa kiselinom tj njenim vracanjem u jednjak.To uzrokuje kasnije bol pri gutanju.Takodjer ne mogu da se resim nervoze zaluca.Sada zbog svega toga pocinjem i da gubim apetit.
Neki savet?
Odgovori