OPET MI TREBA POMOC
OPET MI TREBA POMOC
Imao sam tri dana visok pritisak isao sam kod kardiologa ona mi je promenila terapiju i dobio sam ujutru da pijem Indapres uvece Prinorm i ako mi skoci pritisak da popijem Prilenap.Kod ove doktorke sam otisao zato sto je moj kardiolog bio na odmoru.Krenuo sam kod neuropsihijatra dobio sam Rivotril,Maprotilin i Rissar.posto sam zadnjih deset godina pio po 9mg. Bromazepama neuropsihijatar mi je rekao da pocnem polako da ga izbacujem jer sam sigurno kako je rekao navucen.Medjutim od kako sam svega poceo da se pridrzavam osecam da mi je svaki dan puls 85 i ide preko 100.Moj kardiolog je dosao sa odmora i opet sam otisao kod nje.Ona mi je prepisala drugu terapiju znaci ne vise ono sto sam pio nego Tensec,Prexanil combi.Ja i dalje imam ubrzan rad srca jednostavno mi i smeta i nervira me e sada moje pitanje.Zbog cega je to pocelo i da li je moguce zato sto sam smanjio Bromazepam na polovinu ili neki put cak i na trecinu u odnosu na onih 9mg.MOLIM VAS POMOZITE MI NE MOGU DA SE SMIRIM PSIHICKI ZBOG TOG UBRZANOG RADA SRCA A MORAM PORED TOGA DA RADIM NA SEBI I DA SUZBIJAM STRAH A NE MOGU MOLIM VAS JOS JEDNOM SAMO DA MI NEKO POTVRDI DA LI MOZE ZBOG BROMAZEPAMA HVALA SVIMA UNAPRED.
HITNO POTREBNA POMOC
sasa80 napisao:Imao sam tri dana visok pritisak isao sam kod kardiologa ona mi je promenila terapiju i dobio sam ujutru da pijem Indapres uvece Prinorm i ako mi skoci pritisak da popijem Prilenap.Kod ove doktorke sam otisao zato sto je moj kardiolog bio na odmoru.Krenuo sam kod neuropsihijatra dobio sam Rivotril,Maprotilin i Rissar.posto sam zadnjih deset godina pio po 9mg. Bromazepama neuropsihijatar mi je rekao da pocnem polako da ga izbacujem jer sam sigurno kako je rekao navucen.Medjutim od kako sam svega poceo da se pridrzavam osecam da mi je svaki dan puls 85 i ide preko 100.Moj kardiolog je dosao sa odmora i opet sam otisao kod nje.Ona mi je prepisala drugu terapiju znaci ne vise ono sto sam pio nego Tensec,Prexanil combi.Ja i dalje imam ubrzan rad srca jednostavno mi i smeta i nervira me e sada moje pitanje.Zbog cega je to pocelo i da li je moguce zato sto sam smanjio Bromazepam na polovinu ili neki put cak i na trecinu u odnosu na onih 9mg.MOLIM VAS POMOZITE MI NE MOGU DA SE SMIRIM PSIHICKI ZBOG TOG UBRZANOG RADA SRCA A MORAM PORED TOGA DA RADIM NA SEBI I DA SUZBIJAM STRAH A NE MOGU MOLIM VAS JOS JEDNOM SAMO DA MI NEKO POTVRDI DA LI MOZE ZBOG BROMAZEPAMA HVALA SVIMA UNAPRED.
Re: OPET MI TREBA POMOC
da.sasvim je moguce.prema benzodiazepinima,u koje spada Bromazepam se najcesce razvija fizicka zavisnost.jedan od simptoma je i ubrzan rad srca.osim toga,mogu ti se javiti i neki drugi simptomi.ne bih da ti ih nabrajam sada,cisto da ih ne provociram sa psihicke strane.sto nas narod kaze,da ih ne bi umislio. 

Da li ima ovde neko strucan sto se tice nasih muka ili je ovo jedna velika zajebancija mi da trazimo pomoc ,a sajt da sluzi za postavljanje reklama?????????
e vidis to i mene zanima,a koliko vidim nema.ja sam postavio jednu temu i niko mi nije dao nikakav realan odgovor.ovo sto sam ti napisao gore je sigurno tako.dakle moze se javiti.studiram farmaciju i znam koje su posljedice razvoja zavisnosti od Bromazepama.ja sam zamolio ljude da mi odg na pitanje da li mag rezonanca moze da snimi promjene u zelucu i apsolutno niko ne daje nikakav odgovor.bilo koji doktor medicine takve stvari zna.dakle ovde nemas doktora.
Hvala druze skroz sam pukao poceo sam da uzimam bromazepam medjutim i dalje imam ubrzan rad pomozi