Ja se ne bavim prodajom lekova,a posebno ne Candida Cleara-a;zanima me samo kako da unistim visak kandide na najefikasniji nacin sve sto korisno procitam ,volim da prosledim jer moze biti korisno.
Nemam neko svoje licno veliko iskustvo u tretiranju kandide,ali imam iskustvo u premoscavanju slabijeg imuniteta i povratku u normalno stanje.Da ,slazem se da treba pratiti metode i recepture koje se ponavljaju.Ono sto je pouzdano treba ponavljati i podvlaciti dok se svi ovde ne izlecimo...Inace hvala svima koji su svojim detaljnim opisima meni pomogli da uopste ozbiljno posumnjam da imam kandidu i za to,kako da odem i prekontrolisem je;hvala Quincekap na detaljnim informacijama o mestima gde te analize i kako vrse,gde to bolje rade,gde gore.
Ne cudi me da vecina lekara , kandidu koja toliko moze da utice na covecije zdravlje,da ga narusi,ne shvata dovoljno ozbiljno ili je cak potpuno preskace u tretiranju i pristupu lecenja drugih bolesti,da vecina ne prati savremene seminare posvetu,niti ih zanima usavrsavanje iz raznoraznih razloga,(jesmo zaostali za kulturnim svetom!U Amerci i svetu se o tome toliko zna!),niti to sto je ovde sve mnogo skuplje,ne samo lekovi,od svoje realne vrednosti,to je sve ovde ko dobar dan.Da nije bolesnih ljudi koji muce muku sa tim i koji su prosli sito i reseto,i izneli svoja iskustva,mnogi bi se jos mnogo vise vrteli u krug sa svojim bolestima.
Mislim da svaka hronicna bolest,nosi opasnost od dodatnog pada i pogorsavnja imuniteta zbog kandide koja sledi i da ozbiljni lekari moraju to imati u vidu,inace mnoge bezopasne bolesti,na taj nacin postaju ozbiljne hronicne i opasne!

Svet ima licne nutricioniste,lekare koji to prilagodjavaju licnim potrebama,a mi o svemu tome mozemo ovde,peske hvala Bogu!ali mnogo znaci.
Mogu se postaviti posebni postovi radi preglednosti,na konkretne teme,POsebna tema moze biti kako se izleciti od kandide,sto jeftinije,i i koliko sta gde kosta,gde je jeftinije...
Neko je ovde pominjao inace,taj CC i pomenu neku dozu,ali mi nije jasno sta je bio njegov zakljucak na kraju,mislim da je SHAMAN,zanima me do kog je zakljicka dosao,kako treba koristiti,mislim u kojoj dozi;ja sam pila po 1,sad pijem po 2 dnevno,inace sam ga nabavila u vitaminshopu po ceni od negde 1600.