hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Evo dzonik probudih se i danas a od terapije nista! :lol:
Hvala,
Imam bebca, preslatkog, imamo citava dva zuba i osam meseci,stalno smo u petoj brzini, mnogo je aktivan.

Jao mathias, ja sam uybudjena kao da se meni desava, a najgore je to cekanje... Valjda ce biti sve ok, dryim ti palceve.

kiss svima
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Djuu 'vataj tamo te lekare za gusu ako ne daju bolovanje :wink: . A bebci su sa tim zubicima najsladjiiiii jaoooj pa kad se nasmejuuu :D mica mala :D . Kako kaze nasa Jeca, bice dobro! :D

Veliko drzanje palceva za sve vas- da vam odobre lecenje, da budu rezultati dobri, da budete bolje, da ojacate... :D
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Djuu napisao:Eh Iksa, romanticno... :wink: A ja se bas pitala gde si ti.
A inace juce me je zvala doktorka iz D.Z. kod koje sam prijavila C (jer je to kao obavezno od nedavno) i kaze mi da ce Roche da vrsi neka ispitivanja posle kojih ce verovatno nesto da se promeni u smislu da ce ili povecati br. besplatnih terapija Pegasysom ili ce na program stavljati i mlade ljude bez fibroze koji imaju vece sanse za izlecenje.
Pisalo se ranije o nekom novom leku, da li je blizu njegovo "stampanje" pa je to zbog toga - ne znam, tek svakako je bolje nego sto sada jeste (ako bude tako).

Djuu samo ti sanjaj!! :lol:

Dzonik - kad ti se place - ti placi! :wink:

Mathias, samo hrabro, javljaj sta se desava.

Iksa, drago mi je da si se lepo provela, a jos draze zbog ove romantike!! :lol:

Ja nisam nikako, sad me boli zub (u stvari od jednog zuba me bole obe vilice :evil: ), bila sam kod zubara, ali zbog tahikardija koje imam i onog povisenog kortizola, receno mi je da bi bilo najbolje da vadim zub u dr Subotica (jer anestezija sadrzi i adrenalin-a ja od toga ODLEPIM :o (kako primim anesteziju, pocnem cela da se tresem i da mi lupa srce jako - valjda ga taj adrenalin uzburka!! :roll: )

Pozz svima, majja

:wink:
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

majja napisao:
Djuu samo ti sanjaj!! :lol
:wink:
:lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dzonik kako si? Nema te par dana? Nadam se da je to zato sto si ok, lutas, skitas pa ne stizes da se javis?! :roll:

Ili si totalno pao u krevet?! :(

Hajde javi se bar nekim slovcem i reci kako podnosis?! :wink:

Djuu sta ima kod tebe? Mene boli zub - ubi me, drma me pms - razbi me, kad pocne stomak da me boli-sahranice me!! :o

Kad bih mogla da prespavam naredne dve nedelje to bi bilo sjajno!! :-?
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 2:27 pm

Post od kapeloto »

Ej, cao,
nema me, zato sto skupljam sve u sebi, dosta sam kukao, al' kada sam vec ovde , reci cu da sam nikako. Lice mi se peruta, spadaju mi slojevi koze sa ledja i grudi, ne mogu da citam, da slusam muziku, gledam televizor, placem po celi dan, pokusavam da nadjem nesto sto bi mi malo pomoglo, ali nikako ne uspevam. Na vrh svega toga sam se prehladio, jedva da mogu da progovorim, kijam, kasljem i pusim kao lud. Uz put kad sam pitao doktora za Ribavirin(ono sto sam ti poslao), rekao mi je da nema pojma, kako su to mogli da napisu, jedino sto on moze da uradi je da me posalje ponovo kod one :evil: , pa da vidim sa njom. A to mi u ovom trnutku nikako ne treba, jer bih svasta napravio.
Vidim, nema ni ostalih. Ljudi, kako ste vi? Nadam se da ste bar vi O.K.!!!
Ljubi vas vas Dzonik82!!!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Ja sam tu, cekam da se vi javite jer kod mene nema ama bas nista novo.

I ja bih trebala sutra kod zubara majce, redovna kontrola (idem na svakih 6 meseci). Nadam se da nece biti nista za popravku, ne volim bas kad mi cacka po ustima.

Sta nam je sa Jecom? Sad sam vec zabrinuta!
Dzonik jel pijes neke vitamine? A? E? B? Bilo sta?

Saljem vam svima veliki kiss
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dzonik, to sto ti se desava uopste ne mora da bude prehlada-nego reakcija na terapiju. Sad si vise podlozan bakterijskim infekcijama (ovaj inf koji primas bi trebalo da te stiti od virusa), ali moras da se pazis i izbegavas velike skupove, zatvorene prostore i sada, a narocito 6 meseci do godinu dana nakon terapije, jer ces tek tada da budes prijemciv za sve zivo! Imunitiet ce ti opasti i treba da se cuvas (kao mala beba)!! :wink:

Drzi se i bori se koliko god da mozes. :wink:

Joj Djuu svaka ti cast - ja zubare ne podnosim, stalno imam nekih problema sa zubima, a ako ih neko posecuje - to sam onda ja!! :evil:

Boli me i ubi me! I stomak krece polako da me boli tako da sam SVA NIKAKVA!! :cry: :cry: :cry:

Ljubim vas sve i odoh da prezivim narednih nekoliko dana! :wink:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

Eeh bree ljudi... Majce, utopljavaj taj stomak i pij cajeve, meni su kontraceptivi potpuno resili sve probleme. A zube resavaj sto pre, cini mi se nema gadnijeg bola nego kad cela glava boli od njih.

Djuu, jel sve u redu?

Dzonik te cigarete- oooodmah da si bacio!

A gde su ostali :roll:

Drzite se!
Mathias
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 12:04 am

Post od Mathias »

Пратим вас, али шта да пише??? Усрао сам се, бре!! У среду идем код хепатолога, па да видимо резултате и шта даље :roll: :roll:
Mathias
Stalni član
Stalni  član

Post od Mathias »

Не знам ко је овде од вас модератор. Ужасно ме нервира што не могу да исправим поруку, јер некад погрешим и сл. :x
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

:lol: Moderator? Takav ovde ne postoji. :lol: Znaci sutra... drzim pesnice (nekako to vise volim nego palceve)!

E ovako, Tweety vas je sve puuuuuunooo pozdravila, salje vam :D :D :D :D :D ,jedva ceka da se vrati na net. U medjuvremanu je polozila 2 ispita, jos joj 1 treba za uslov. :D :D :D
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

Inace, cula sam se sa Jekom malopre, ne iznazi iz kuce, uci, drzi se :D :D i icice kod lekara cim joj prodje rok. A skroz je luda (pozitivno naravno) spremice ispit od 1000 str. za 10 dana! Navijam za nju! :D :D :D rekla je da kad se bude vratila ne zeli da vidi depresiju ovde i da odmah pocnemo da vezbamo da se smejemo :lol: :lol: :lol: ipak, bole je bubrezi, jos nema rezultata hormona, pritisak joj je nizak pa je umorna stalno... ali nasa Jeka se :lol: :lol: :lol: I opet vas je sve puuuno pozdravila!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pozdravi i ti nju puno i drzim joj i ja pesnice da polozi i taj ispit pa da krene onda lagano da misli i na svoje zdravlje!!! :wink:

Mathias, samo hrabro!! :wink:

Dzooooooniiiiik, ima li te?!

Pozz i za Djuu i za sve vas. :wink:
Mathias
Stalni član
Stalni  član

Post od Mathias »

Јао, баш сам прави бисер! Задњи дан сам се сетио да вас питам, а толико сам већ са вама на форуму... Ја сутра очекујем неке "конкретније" резултате, али опет не разумем шта тачно. До сад сам од вас научио шта је АЛТ, АСТ, Билурбин и сл. Да ли неко може мало конкретније да ми појасни, шта још могу да сазнам из резултата, које сутра добијем? Само сам крв дао. Писали сте о копијама вируса и још неким стварима, али ништа нисам контао, јер сам се само прикачио за тај АЛТ. АСТ и Билурбин. Ако неко има времена само да ми што краће и једноставније појасни шта могу још сазнати од Хепатолога, на основу узете ми крви. :cry: :cry: :-? :wink:
Odgovori