Hemoroidi

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Hemoroidi

Post od aaaca »

Mihajlobre napisao:Aco, prijatelju moj dobri. Eto vidite kakvo je vreme doslo, jesam ja u penziji, i hocu da pomognem, ali ne zelim da me magarce.
Zasto da se ja ovako star, lomatam po Posti, i da mi na kraju vrate paket, i ja jos moram platiti duplo postarinu.
Lepo, ko mi veruje, neka prvo uplati na moj tel. broj, Cim mi stigne izvestaj o uplati, istog trena saljem melem.
Ako ima iko da sam ga prevario, neka to kaze sada i OVDE.

Drugarski pozdrav deda Mihajlo.

Потпуно се слажем. Ко верује да ће му мелем помоћи, логично је да верује и теби.
Janko Veres
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 19, 2014 12:09 pm

Post od Janko Veres »

Novi sam ovde, pa me zanima kako mogu doci do melema, od deda Mihajla. Vidim da ga dosta hvale, ja imam spoljasne hemoroide, tri cetiri komada velicine zrna bibera.Uzimo sam Faktu mas, ali mi nije pomogla.Ako ovo cita deda Mihajlo neka mi se javi u box.
Drugarski pozdrav .
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

Janko Veres napisao:Novi sam ovde, pa me zanima kako mogu doci do melema, od deda Mihajla. Vidim da ga dosta hvale, ja imam spoljasne hemoroide, tri cetiri komada velicine zrna bibera.Uzimo sam Faktu mas, ali mi nije pomogla.Ako ovo cita deda Mihajlo neka mi se javi u box.
Drugarski pozdrav .
Upravo sam citao postu, kad sam procitao i vas post. Ne znam ja sta vam je taj box, evo vama moj broj telefona pa me vi nazovite, Drugarski pozdrav i vama deda Mihajlo.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

Mihajlobre napisao:
Janko Veres napisao:Novi sam ovde, pa me zanima kako mogu doci do melema, od deda Mihajla. Vidim da ga dosta hvale, ja imam spoljasne hemoroide, tri cetiri komada velicine zrna bibera.Uzimo sam Faktu mas, ali mi nije pomogla.Ako ovo cita deda Mihajlo neka mi se javi u box.
Drugarski pozdrav .
Upravo sam citao postu, kad sam procitao i vas post. Ne znam ja sta vam je taj box, evo vama moj broj telefona pa me vi nazovite, Drugarski pozdrav i vama deda Mihajlo.
069 767 905
063 7767 916
deda Mihajlo
pozdrav.
elina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2015 11:53 am

Post od elina »

Dragi moji vidim da dosta vas ima isti problem i borite se na razne nacine.Veliki deo svog zivota se borim sa hemoroidima i do skoro je bilo uspesno.Imam problem sa hronicnim zatvorom i lenjim crevima ali uprkos svemu zalecila sam ih i pet godina nisam imala problem sa njima do pre dva meseca kada su se vratili na najgori moguci nacin.Isprobala sam sve moguce stare i nove lekove i meleme i sve za sta sam cula ali nema pomoci.Vec mesec ipo nema normalnog zivota a bolovi su nesnosni nevezano za praznjenje.Hirurg kaze da mora operacija jer imam pored hemoroida III stepena i polipe i prskotinu pa vecina stvari sto pomaze hemoroidima steti ovom drugom i pogorsava stanje.
Molim za savet ili bilo sta da bi izbegla operaciju,a ako vec moram onda neka mi se neko javi sa iskustvima iste,kako je sve proteklo i kakav je oporavak jer sam cula svasta.
Hvala unapred i izvinite zbog duzine teksta
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Мислим да ћете морати на операцију. Прскотина може да буде веома опасна јер може и сепса да се добије, а онда.... Хемороиди сами по себи су опасни, а тек прскање дебелог црева...

Хроничан затвор и лења црева су само последица неправилног начина живота и лоше исхране. С обзиром на то да годинама нисте могли да решите проблем, мислим да нема шансе да сада неким стриктно здравим начином живота опоравите дебело црево које се код вас налази у тако лошем стању.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

aaaca napisao:Мислим да ћете морати на операцију. Прскотина може да буде веома опасна јер може и сепса да се добије, а онда.... Хемороиди сами по себи су опасни, а тек прскање дебелог црева...

Хроничан затвор и лења црева су само последица неправилног начина живота и лоше исхране. С обзиром на то да годинама нисте могли да решите проблем, мислим да нема шансе да сада неким стриктно здравим начином живота опоравите дебело црево које се код вас налази у тако лошем стању.
Naravno, hemoroidi jesu mali, ali ni malo nisu bezazleni.
Ja bih ipak probao bar na kratko uzimati vlaknastu hranu, vise voca, i puno vode. ako imate i dalje zatvor, probajte piti caj protiv zatvora, on ce vam pomoci da izbegnete tvrdu stolicu, a samim tim i iritaciju hemoroida.Ja vam mogu poslati moj melem, da probate, ako u roku od pet dana situacija ne bude bolja, onda zaista morate na operaciju.
miloras
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2014 9:35 pm

Re: elina

Post od miloras »

Dragi moji vidim da dosta vas ima isti problem i borite se na razne nacine.Veliki deo svog zivota se borim sa hemoroidima i do skoro je bilo uspesno.Imam problem sa hronicnim zatvorom i lenjim crevima ali uprkos svemu zalecila sam ih i pet godina nisam imala problem sa njima do pre dva meseca kada su se vratili na najgori moguci nacin.Isprobala sam sve moguce stare i nove lekove i meleme i sve za sta sam cula ali nema pomoci.Vec mesec ipo nema normalnog zivota a bolovi su nesnosni nevezano za praznjenje.Hirurg kaze da mora operacija jer imam pored hemoroida III stepena i polipe i prskotinu pa vecina stvari sto pomaze hemoroidima steti ovom drugom i pogorsava stanje.
Molim za savet ili bilo sta da bi izbegla operaciju,a ako vec moram onda neka mi se neko javi sa iskustvima iste,kako je sve proteklo i kakav je oporavak jer sam cula svasta.
Hvala unapred i izvinite zbog duzine teksta

Ovo je tipičan slučaj kad kad pomaže moja metoda lečenja. Brzo ćete se oporaviti, bolovi će nestati a više ne bi trebali imati ni probleme sa zatvorom.
Javite se na moju mail adresu: [email protected] i poslaću Vam način korištenja leka koji je besplatan i svi ga imamo kod kuće.
Svi koji su dobili ovaj recept izlečili su se za relativno kratko vreme.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто не поставите рецепт на форум?
miloras
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2014 9:35 pm

Post od miloras »

Ne mogu ovo postaviti na forum jer recept sadrži video snimak, a i opis postupka je predugačak za forum.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Видео снимак може на Youtube, па линк на форуму. А што се тиче дужине текста, неки овде су писали читаве романе и нема шансе да је дуже од тога.
megamika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 27, 2015 7:49 pm

Post od megamika »

postovanje
sa istom mukom evo i mene
vec neko vreme imam oteklu venu velicine zrna graska na izlazu iz cmara.mazao sam sve i svasta factu mast,pa po preporuci nekih sa ovog vaseg foruma melem deda mihajla ali nista.nema krvarenja,nema svraba ali vena je ujutru malo manja a uvece nakon radnog dana bas natekne.
ako neko ima neko resenje pomagajte.
pozzz :cry:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Вену мораш прстом да вратиш унутра, у чмар, између мишића. Мораш то полако да радиш јер ти је већ дуго напољу.
megamika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 27, 2015 7:49 pm

Post od megamika »

hvala na odgovoru.vratim je ja svaki put kad namazem ali ponovo izlazi. :cry:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Онда мораш много краће да седиш на ВЦ шољи и да вежбаш сфинктер. Погледај шта сам писао о хемороидима на мом сајту www. aca. rs у здравственим саветима.
Odgovori