Zucna kesa mi je bila prepuna kamencica i imala je neknekoliko polipa i doktori su savetovali operaciju. Konsultovao sam njih cetvoto pre operacije i svi su bili istog misljenja.
Koliko sam ishranu promenio verovatno mi nece biti problem i hleb da zamenim domacim. Za sada umesto hleba jedem i proju, palentu, griz i kuvani musli sa vodom.
Sto se tice hleba to mi je ok, moze da se umesi. Zasto ne kupovni hleb?
Kefir i jogurt ponekada konzumiram kupovni, dok sam mleko izbacio.
Kod mene je problem bilijarni reflux koji ne znam kako da resim jer on uzrokuje gastritis sto su potvrdile 3 gastroskopije u predhodne 2,5 godine, povrat zuci u zeludac.
BILIJARNI REFLUX/ACID REFLUX
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 15, 2010 10:15 am
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: BILIJARNI REFLUX/ACID REFLUX
Право да ти кажем не знам где би се вишак жучи излучио сада када нема жучне кесе. Не разумем се у то. Како ти лекари нису рекли како се лечи?!
Вишак киселине треба да решиш употребом чисте хране, без хемикалија и правилно спремљене.
Куповни хлеб је пун којекаквих емулгатора. Лично сам се много намучио док сам открио да му куповни хлеб прави озбиљне проблеме са варењем. А то ти нико неће рећи. Можда ће неко рећи да бели хлеб није здрав, али то је само делимична истина. Није здрав НИКАКАВ хлеб из продавница, а белом домаћем хлебу спремљеном по старинским рецептима, ништа не фали.
Куповни кефир и јогурт су пуни густина, карагенена, стабилизатора, антибиотика и свега онога што не треба да садрже. Не само да нису здрави него су и штетни.
Прочитај о мојом мукама: http://*/index.html?stranica=s ... je/ishrana
Вишак киселине треба да решиш употребом чисте хране, без хемикалија и правилно спремљене.
Куповни хлеб је пун којекаквих емулгатора. Лично сам се много намучио док сам открио да му куповни хлеб прави озбиљне проблеме са варењем. А то ти нико неће рећи. Можда ће неко рећи да бели хлеб није здрав, али то је само делимична истина. Није здрав НИКАКАВ хлеб из продавница, а белом домаћем хлебу спремљеном по старинским рецептима, ништа не фали.
Куповни кефир и јогурт су пуни густина, карагенена, стабилизатора, антибиотика и свега онога што не треба да садрже. Не само да нису здрави него су и штетни.
Прочитај о мојом мукама: http://*/index.html?stranica=s ... je/ishrana