uklanjanje mladeža
uklanjanje mladeža
Poštovanje.
Vrlo mi je bitno Vaše mišljenje vezano za način uklanjanja mladeža.Na grudima imam 3 mladeža za uklanjanje i 1 na leđima.U dilemi sam da li da to radim klasičnom metodom ili laserski.Kada sam bio u posjeti plastičnom hirurgu u Novom Sadu rekao je da je on isključivo za klasično uklanjanje zbog korijena koji mladež ima i zbog iritiranja mladeža laserom,dok sam u Beogradu dobio informaciju od stručnjaka istog profila da je lasersko uklanjanje bezbjedno i mnogo lakše za oporavak(nema skidanja konaca,ožiljaka,previjanja itd). Inače kontaktirao sam kliniku u BG-u da se raspitam za laser (Mensana).
Sad sam na muci,šta je pametnije???
Vrlo mi je bitno Vaše mišljenje vezano za način uklanjanja mladeža.Na grudima imam 3 mladeža za uklanjanje i 1 na leđima.U dilemi sam da li da to radim klasičnom metodom ili laserski.Kada sam bio u posjeti plastičnom hirurgu u Novom Sadu rekao je da je on isključivo za klasično uklanjanje zbog korijena koji mladež ima i zbog iritiranja mladeža laserom,dok sam u Beogradu dobio informaciju od stručnjaka istog profila da je lasersko uklanjanje bezbjedno i mnogo lakše za oporavak(nema skidanja konaca,ožiljaka,previjanja itd). Inače kontaktirao sam kliniku u BG-u da se raspitam za laser (Mensana).
Sad sam na muci,šta je pametnije???
Re: uklanjanje mladeža
Мало је то што си се распитао само на два места. Зови још клиника.
Проблем код уклањања било каквих израслина на кожи је крварење. Ако се јави крв приликом интервенције, ћелије младежа могу да уђу у крвоток. Како ће се даље понашати те ћелије у крвотоку - ко зна. Због тога су неки добили туморе после скидања младежа.
Проблем код уклањања било каквих израслина на кожи је крварење. Ако се јави крв приликом интервенције, ћелије младежа могу да уђу у крвоток. Како ће се даље понашати те ћелије у крвотоку - ко зна. Због тога су неки добили туморе после скидања младежа.
Glupost. Kad se mladež uklanja seče se u zdravo tkivo, nikako sam mladež.
Тако је, али догађа се, па није глупост. Нису сви добили туморе који су скидали младеже, али неки јесу. Знам неке ликове којима не бих дао ни прасе да га закољу.Dejanbg napisao:Glupost. Kad se mladež uklanja seče se u zdravo tkivo, nikako sam mladež.
Potrebno je da Vas pregleda iskusan plasticni hirurg koji ce zajedno sa Vama odabrati najbolji metod. Svakako, hirusko uklanjanje bi bio metod izbora, jer tako ukljonjen maldez moze biti poslat na patohistolosku verifikaciju i tako ce biti potvrdjeno o kakvoj se promeni zaista radi. Ali ako Vas hirurg nakon pregleda utvrdi da se radi o benignoj promeni mozete razmotriti i neki drugi vid uklanjanja kao sto su radiotalasi ili laser.
Зар се може само на основу визуелног прегледа препознати да ли се ради о бенигној или малигној промени?
Moze, naravno. Osim klinickog pregleda tj pregleda golim okom moguce je izvrsiti i dermoskopski pregled tj pregled sa aparatom dermoskopom uz pomoc kog se promena posmatra i pod uvecanjem te je na osnovu ta dva pregleda moguce sa velikom sigurnoscu reci o kakvoj vrsti promene se radi i predoloziti adekvatan tretman uklanjanja promene, ali sa se patohistoloskom verifikacijom moze postaviti definitivna i apsolutna dijagnoza. I zato se promene koje su suspektne kao maligne uvek uklanjaju hiruski i u potpunosti i salju na patohistoloski pregled koji potom daje definitivnu dijagnozu.
A jel zna neko kakva je reputacija klinike Mensana?
Bilo je reči o uklanjanju mladeža hemijskom metodom,što sam lično i ja probao pa bih svakom preporučio.Taj preparat se zove"Rodinka",iz Rusije je.Čovek koji to odrađuje je obučen i ima sertifikat,lično sam video.Što je još povoljno,plaćanje je koliko daš i dolazi po dogovoru.Naravno i ja i moji prijatelji,koji su takođe poskidali svoje mladeže,časili smo gospodina platili mu put i troškove tog preparata.Ovo je telefon,0654122029,pa kontaktirajte i dogovorite se,mislim da je to pravo rešenje.
Slike mladeza i sva pitanja mozete slati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 06, 2016 8:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Zdravo,svima... htela bi da vas pitam da li iko ima iskustva sa skidanjem mladeza na vma? I da li mozda neko ima iskustva sa dr.Nikola Ostojic ,takodje sa vma?
Imam mladez na licu koji bih da skidam pa me zanima kakav bi oziljak bio? Ako neko moze da napise ili jos bolje da postavi sliku ko je to vec radio.
Imam mladez na licu koji bih da skidam pa me zanima kakav bi oziljak bio? Ako neko moze da napise ili jos bolje da postavi sliku ko je to vec radio.
Pa zavisi gde je, kakav je, kojom metodom bi se radilo... Ima više varijatni a zavise od toga kakav je mladež
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 06, 2016 8:44 pm
iznad usne ,skoro pa na samoj nazolabijalnoj brazdi , ono kad se nasmejem pa tik uz tu liniju. verovatno bi se hirurski skidalo a nije opasan , tj iz estetskih razloga. tamno braon je ...
Stavite slike ili posaljite na pp
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 26, 2016 6:54 pm
Da li je neko skoro skidao mladez na VMA? Htela bih privatno da skinem neke. Zanima me cena i utisci. Hvala