AHT transplantacija kose
Koga mrzi da čita, jer je i čitanje postalo jeres, može da pogleda na slici:

Meni presadjivanje kose više tema, ali kada bi bila, gledao bih koju kliniku koriste oni koji imaju više novca, jer oni em ne bacaju pare, em imaju ipak bolje savetnike od nas. Naravno, taj rezon nije uvek važeći, ali ovo je vreme kada ipak oni koji vredi i znaju i imaju bolje metode, mogu da se nadju.Nemanja78 napisao: Ja još nisam odlučio kod koga ću da uradim intervenciju, ali ću definitivno obići sve klinike pa doneti odluku i odlučiti po nekom osećaju, ne znam, sigurno će svako da hvali sebe, a ovakvi lažni komentari na forumu samo otežavaju stvari.
Jedno znam, a to je da očekujem neku vrstu garancije koga god da izaberem..
Nemanja78 napisao:Ne mogu da verujem više nikome ko ovde ostavlja komentare. Čini mi se da svi rade za neku kliniku. Kontaktirao sam ovu osobu što je postavila slike prethodni post msvabic ( Milan Svabic iz Minhena) i on nije ni znao da postoji ovaj forum, a kamoli da je postavio nešto na njemu. Kaže da jeste radio transplantaciju i da nije zadovoljan, ali da je neko izgleda umesto njega postavio taj post kako bi srozavao reputaciju drugih klinika. Jeste slao svoje slike na par adresa i verovatno je to neko objavio od zaposlenih u nekoj našoj klinici. Sigurno nije neko iz te dve pomenute klinike.
Još kaže da ne može da veruje da su tako zloupotrebili njegov problem koji ima da su pokušali da srozaju lekara iz Subotice za koga se i odlučio da kod njega uradi transplantaciju jer je video njegove radove i jedini je završio obuku u inostranstvu i radi godinama u internacionalnoj klinici sa 20 godina iskustva i radi pored Subotice u Dablinu, Amsterdamu, Mumbaju... A ovi gore ga nazivaju lošim lekarom i početnikom. Sramota čime se služi konkurencija.
Ja još nisam odlučio kod koga ću da uradim intervenciju, ali ću definitivno obići sve klinike pa doneti odluku i odlučiti po nekom osećaju, ne znam, sigurno će svako da hvali sebe, a ovakvi lažni komentari na forumu samo otežavaju stvari.
Jedno znam, a to je da očekujem neku vrstu garancije koga god da izaberem..
Sandrita123 napisao:Pozdrav svima,
upravo sam se posle mnogo informisanja o transplataciji kose nasla i ovde da pomognem decku da donese konacnu odluku.
Ja sam ozbiljno zbunjena ovom kolicinom pokusaja da konkurencija rusi drugu ovako niskim udarcima. Pobogu, mi smo ovde da pomognemo,cujemo jedni druge i sto vise saznamo. Ovo je toliko neozbiljno da sada vec na forum apelujem..
A evo sta bih ja sada podelila posle svega ovoga,jer nakon svega sto procitah vidim da se samo jedna osoba sa vise razlicitih imena obraća i blati redom.
Sve ordinacije sa kojima smo pricali i isli na konsultacije su imale ok pristup,fino objasnile(nekima smo slike slali)i svugde dobili slican odgovor..
Takodje upoznali 4 gospodina koja su radila na 2 razlicite klinike i rezultati su odlicni..(upravo blacene gore c*m*g i druga klinika kojoj sam sada zaboravila ime ali radi DrBalkovic)..Bili cak i u novoj ordinaciji u Subotici i veoma zadovoljni prijemom.
Doktorku koju su u poslednjem postu spomenuli su mi moji prijatelji doktori ispricali da je najiskusnija,radi 10god i ona da je pocela transplataciju,dovela u Srbiju i ima najvise pacijenata.Tj da je prva pocela da radi..u kojoj ordinaciji,ne znam.. A to nije Aht, koji se gore spominje...I sa njima sam pricala,delovali su ok ali sada vidim da na ovim forumima definitivno neko pise za njih..pa postovani,jako ruzno i nisko..poznajem preko prijatelja i gospodina Vladimira C.manekena,koji je menadzer ove klinike,pa da apalujem i na njega da se ovako ne radi..
Molim vas pricamo o medicini ,o izboru lekara,o pomoci jedni drugima,priblizavanju iskustva..ja sam samo naisla na premetacinu medju konkurencijom i gorak ukus ustima..pa da li i ovde.. mislim da sam nazalost zavrsila sa ovim forumom..
steta,na drugim temama sam imala koristi..
P.S. svima koji se ozbiljno pitaju i traze pomoc predlazem da odu na razgovor u svaku orginaciju,te sami odluce..u razgovoru sa DOKTOROM
gordana75 napisao:Lepo je Nemanja78 primetio da se više na forumima ne može dobiti ničije stvarno mišljenje. Kao da svi rade za neku kliniku i bave se podlim marketingom, pominju jedne, druge, treće.
Ovi iz AHT-a ne samo što su podli, nego nisu baš ni pametni, ostavili su link ka photobucketu, gde su uplodovali sve svoje slike za blaćenje. pa su i provaljenievo ga i screenshot ako se sete da izbrišu
BojanB, je prvo bio veseliIN kada je blatio klinike u Turskoj(na prethodnoj strani foruma)
Pa je onda bio msvabic tada je uzeo da blati * REKLAMA *(isto na predhodnoj strani foruma)
I sada BojanB ,gle čuda pokušava da blati Balkovićku koja je valjda nekada radila za * REKLAMA *.
Sta možete da mislite o klinici i ljudima koji se bave ovakvim stvarima? Tužno i jadno.
Kapiram da stručnjaci i klinike koje su dobre i imaju svoju klijentelu i priznatu praksu ne da ne moraju da se bave ovakvim stvarima i ne samo to, nego im ne pada ni na pamet. A to najviše govori o AHT-u.
ne znam koju kliniku odabrati, ali znam koju sigurno NE odabrati
kovacevic igor napisao:Ćao svima!
Tek sad vidim da se dosta dugo nije koristio ovaj forum,ali bih voleo da i ja napišem nekoliko redova o svom iskustvu transplantacije kose.
Imam 35 godina i sa 30 godina sam već počeo ćelaviti,jedan poznanik koji je već imao transplantaciju kose mi je predložio kliniku u Segedinu koji se zove Global Medical Center.Jako su me ljubazno dočekali,jako sam zadovoljan sa rezultatima i sa cenom.
U Srbiji sam bio na više mesta,ali njihovu opremljenost i stručnost sam odabrao.
Preporučujem ih svakome
Blanusa Marko napisao:A kako vi "Sandrita123" znate ko vam govori istinu i ko je prvi doneo metod pojedinačnog prebacivanja folikula u SRB? Svako može da kaže JA ali je TAČNO da ga je prvi doneo i otvorio takvu ordinaciju "maneken" kako ga zovete Vladimir C, i ako ne znate koje je škole pored manekenstva završio. Verovatno ga poznajate samo iz žute štampe. Imao sam i ja predrasude, to se nekako vezuje za tako nešto ali sam u razgovoru i pristupu u samoj ordinaciji imao prilike da pričam sa njim i da se razuverim.
Bili smo takođe u svim ordinacijama na konsultacijama i njegov pristup kao neko ko je i sam radio proceduru je bio najiskreniji. Ostali lekari su samo obećavali i vrteli neke slike pre i posle. Drugar nije uradio proceduru ni u jednoj klinici jer je zbog posla morao otići ali po povratku svakako razmišlja o onima koji imaju najduže iskustva i koji su iskreni. Dr koju ste dole pomenuli nije mogla biti prva niti pre 10 godina raditi u AHT zato što je AHT metod a ne klinika. Ona je nastala usavršavanjem prvo FUE, pa * REKLAMA * a sada najsavremenije AHT metode uvođenjem bio elemenata i boljih instrumenata. Idi te u Molerovu 3 kod Dr. Radenkov na Vračaru pa će vam sve biti jasno i zašto je AHT metod uzeo primat na celom tržištu.
m.boizic60 napisao:Draga Budalo...
gordana75 napisao:Lepo je Nemanja78 primetio da se više na forumima ne može dobiti ničije stvarno mišljenje. Kao da svi rade za neku kliniku i bave se podlim marketingom, pominju jedne, druge, treće.
Ovi iz AHT-a ne samo što su podli, nego nisu baš ni pametni, ostavili su link ka photobucketu, gde su uplodovali sve svoje slike za blaćenje. pa su i provaljenievo ga i screenshot ako se sete da izbrišu
BojanB, je prvo bio veseliIN kada je blatio klinike u Turskoj(na prethodnoj strani foruma)
Pa je onda bio msvabic tada je uzeo da blati * REKLAMA *(isto na predhodnoj strani foruma)
I sada BojanB ,gle čuda pokušava da blati Balkovićku koja je valjda nekada radila za * REKLAMA *.
Sta možete da mislite o klinici i ljudima koji se bave ovakvim stvarima? Tužno i jadno.
Kapiram da stručnjaci i klinike koje su dobre i imaju svoju klijentelu i priznatu praksu ne da ne moraju da se bave ovakvim stvarima i ne samo to, nego im ne pada ni na pamet. A to najviše govori o AHT-u.
ne znam koju kliniku odabrati, ali znam koju sigurno NE odabrati