Poliklinika Pekic Novi Sad
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 31, 2013 9:16 pm
Poliklinika Pekic Novi Sad
Da li neko ima iskustvo u ovoj klinici sto se tice povecanja grudi? Hvala
-
- Novi član
Re: Poliklinika Pekic Novi Sad
A moze i bilo kakva iskustva sto se tice ove poliklinike, ali me konkretno zanima operacija povecanja grudi, i bila bih izuzetno zahvalna kad bi se neko nasao da odgovori.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 04, 2013 2:27 pm
Da li si nesto saznala o toj bolnici? Mene zanima isto da li su dobri, jer bi htela tamo korekciju nosa uraditidrmr sladijana napisao:A moze i bilo kakva iskustva sto se tice ove poliklinike, ali me konkretno zanima operacija povecanja grudi, i bila bih izuzetno zahvalna kad bi se neko nasao da odgovori.
-
- Novi član
nazalost nisam, ocekujem da ce se neko javiti, i ti ako nesto saznas javi. Kad si mislila ici na korekciju? ja bih se u parilu raspitala licno kod njih. Pogledala sam njihov sajt, i cula sam da su poznati, i to je sve..sandrica-90 napisao:Da li si nesto saznala o toj bolnici? Mene zanima isto da li su dobri, jer bi htela tamo korekciju nosa uraditidrmr sladijana napisao:A moze i bilo kakva iskustva sto se tice ove poliklinike, ali me konkretno zanima operacija povecanja grudi, i bila bih izuzetno zahvalna kad bi se neko nasao da odgovori.
-
- Novi član
nisam ni ja jos nista cula, pitala sam par prijatelja ali niko nezna. zasto hoces ti bas tamo ici na operaciju?
ja bih vec sledece nedelje da uradim operaciju, kontaktirala sam jednu kliniku u BG i daju mi brzo termin ali ja nisam sigurna da li su oni ok, jer nisam ni o njima nista cula, niti mogu naci iskustva po internetu.. bas je tesko se odluciti
ja bih vec sledece nedelje da uradim operaciju, kontaktirala sam jednu kliniku u BG i daju mi brzo termin ali ja nisam sigurna da li su oni ok, jer nisam ni o njima nista cula, niti mogu naci iskustva po internetu.. bas je tesko se odluciti
-
- Novi član
Joj verujem...ja jos razmisljam, nisam definitivno odlucila koju bih kliniku, ali sam ovu uzela kao opticaj, pa cu videti sta nude, uslove, i sve ostalo. Dvoumila sam se i izmedju drzavne, ali nisu nista mnogo jeftiniji od privatne, povecali su cene. Ako budes uradila korekciju, gde god, javi iskustvasandrica-90 napisao:nisam ni ja jos nista cula, pitala sam par prijatelja ali niko nezna. zasto hoces ti bas tamo ici na operaciju?

-
- Novi član
Da li si saznala nesto ili mozda cak tamo i bila?drmr sladijana napisao:Joj verujem...ja jos razmisljam, nisam definitivno odlucila koju bih kliniku, ali sam ovu uzela kao opticaj, pa cu videti sta nude, uslove, i sve ostalo. Dvoumila sam se i izmedju drzavne, ali nisu nista mnogo jeftiniji od privatne, povecali su cene. Ako budes uradila korekciju, gde god, javi iskustvasandrica-90 napisao:nisam ni ja jos nista cula, pitala sam par prijatelja ali niko nezna. zasto hoces ti bas tamo ici na operaciju?

Ili zna li neko drugi nesto o ovoj klinici?