Poliklinika Pekic Novi Sad

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
drmr sladijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2013 9:16 pm

Poliklinika Pekic Novi Sad

Post od drmr sladijana »

Da li neko ima iskustvo u ovoj klinici sto se tice povecanja grudi? Hvala
drmr sladijana
Novi član
Novi član

Re: Poliklinika Pekic Novi Sad

Post od drmr sladijana »

A moze i bilo kakva iskustva sto se tice ove poliklinike, ali me konkretno zanima operacija povecanja grudi, i bila bih izuzetno zahvalna kad bi se neko nasao da odgovori.
sandrica-90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 04, 2013 2:27 pm

Post od sandrica-90 »

drmr sladijana napisao:A moze i bilo kakva iskustva sto se tice ove poliklinike, ali me konkretno zanima operacija povecanja grudi, i bila bih izuzetno zahvalna kad bi se neko nasao da odgovori.
Da li si nesto saznala o toj bolnici? Mene zanima isto da li su dobri, jer bi htela tamo korekciju nosa uraditi
drmr sladijana
Novi član
Novi član

Post od drmr sladijana »

sandrica-90 napisao:
drmr sladijana napisao:A moze i bilo kakva iskustva sto se tice ove poliklinike, ali me konkretno zanima operacija povecanja grudi, i bila bih izuzetno zahvalna kad bi se neko nasao da odgovori.
Da li si nesto saznala o toj bolnici? Mene zanima isto da li su dobri, jer bi htela tamo korekciju nosa uraditi
nazalost nisam, ocekujem da ce se neko javiti, i ti ako nesto saznas javi. Kad si mislila ici na korekciju? ja bih se u parilu raspitala licno kod njih. Pogledala sam njihov sajt, i cula sam da su poznati, i to je sve..
sandrica-90
Novi član
Novi član

Post od sandrica-90 »

nisam ni ja jos nista cula, pitala sam par prijatelja ali niko nezna. zasto hoces ti bas tamo ici na operaciju?

ja bih vec sledece nedelje da uradim operaciju, kontaktirala sam jednu kliniku u BG i daju mi brzo termin ali ja nisam sigurna da li su oni ok, jer nisam ni o njima nista cula, niti mogu naci iskustva po internetu.. bas je tesko se odluciti
drmr sladijana
Novi član
Novi član

Post od drmr sladijana »

sandrica-90 napisao:nisam ni ja jos nista cula, pitala sam par prijatelja ali niko nezna. zasto hoces ti bas tamo ici na operaciju?

ja bih vec sledece nedelje da uradim operaciju, kontaktirala sam jednu kliniku u BG i daju mi brzo termin ali ja nisam sigurna da li su oni ok, jer nisam ni o njima nista cula, niti mogu naci iskustva po internetu.. bas je tesko se odluciti
Joj verujem...ja jos razmisljam, nisam definitivno odlucila koju bih kliniku, ali sam ovu uzela kao opticaj, pa cu videti sta nude, uslove, i sve ostalo. Dvoumila sam se i izmedju drzavne, ali nisu nista mnogo jeftiniji od privatne, povecali su cene. Ako budes uradila korekciju, gde god, javi iskustva :)
sandrica-90
Novi član
Novi član

Post od sandrica-90 »

drmr sladijana napisao:
sandrica-90 napisao:nisam ni ja jos nista cula, pitala sam par prijatelja ali niko nezna. zasto hoces ti bas tamo ici na operaciju?

Joj verujem...ja jos razmisljam, nisam definitivno odlucila koju bih kliniku, ali sam ovu uzela kao opticaj, pa cu videti sta nude, uslove, i sve ostalo. Dvoumila sam se i izmedju drzavne, ali nisu nista mnogo jeftiniji od privatne, povecali su cene. Ako budes uradila korekciju, gde god, javi iskustva :)
Da li si saznala nesto ili mozda cak tamo i bila? :-)

Ili zna li neko drugi nesto o ovoj klinici?
Odgovori