Oziljci

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ilia
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 7:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Oziljci

Post od ilia »

Imam oziljak od operacije mladeza, u obliku reza ali je jako ispupcen (keloid). Kako to moze da se koriguje, kojim metodama? Ne bih bas da me ponovo seku. Koristio sam Contractubex ali nista.
Nista nije nemoguce.
drmrfr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 26, 2007 6:46 pm

Re: Oziljci

Post od drmrfr »

ilia napisao:Imam oziljak od operacije mladeza, u obliku reza ali je jako ispupcen (keloid). Kako to moze da se koriguje, kojim metodama? Ne bih bas da me ponovo seku. Koristio sam Contractubex ali nista.
Pokusajte sa Dermatixom. Radi se o silikonskom gelu koji je logican sled CicaCare silikonskih ploca, nekada jako popularnih kod plasticara u terapiji oziljaka. vise info na www.dermatix.net
lbilja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 18, 2005 2:09 pm

Post od lbilja »

od dermatiksa bolji i jeftiniji je scar zone za oziljke.cena mu je oko 1000 din a prvi rezultati kod starijih oziljka se vide vec za 2 meseca
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

nikako operisati keloid!

ja sam za 200 dinara smuckala kremu koju mi je dao dermatolog i mackam kad se setim oziljak!

:D

bez ikakvih kontratubexa i skupih krema!

samo naravno, morate da znate da nema nishta preko noci :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori