oziljci na licu
oziljci na licu
imam devojcicu od tri godine, ima oziljke na licu od ujeda psa. Predlazu nam co2 laser. Ima li neko iskustvo sa tim? Unapred zahvalna
Re: oziljci na licu
N a žalost i ja imam sličan problem,moju unuku je ujeo naš vučjak sa 3,5 god. za obraz,lečena je bolnički jer je nastala velika infekcija,mi smo zračili lice bioptron lampom,to vam je tzv. topli laser,apsolutno je bezbedno za kućnu upotrebu,postigli smo dosta dobre rezultate,otok je opao,kapilari se povukli,profesor je bio jako zadovoljan,smatra da 2 god. ne treba na kontrolu,već nastaviti sa lampom i masaža nekim kremama,mi smo koristili dermatix kremu
mi smo isli na laser jednom, doktor smatra da ce trebati 4-5 i koristimo contratubex i dermatix, od 20.08. do sad stavrno ima velikog pomaka, samo treba biti jako uporan sa mazanjem i imam utisak da to ima najvise efekta
Gde ste išli na laser?Moja unuka je ležala u Tiršovoj,kod dr Zamaklar,ali još čekamo jer je rekao da 2 god. samo mackalice,pa posle će da vidi treba li šta
Dr Kozarev radi lasersko uklanjanje oziljaka. Bila sam kod nje zbog svojih oziljaka i popravili su se u velikoj meri. Kod mladjih su sanse za potpuno uklanjanje verovatno jos vece.