Operacija vilice

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Lannaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2012 4:52 pm

Operacija vilice

Post od Lannaa »

Imam isturenu bradu nejednakih ivica (sa desne strane mi je vidno šira) i volela bih da znam više o tome kako se mogu izjednačiti ivice vilice i brada "uvući". Na internetu sam našla da se to zove ortognatska hirurgija, ali sasvim je moguće da grešim:)
Zanima me koliko košta ta operacija, na kojoj klinici se radi, ima li neko iskustva, koliko traje oporavak...Nisam nikad imala estetske operacije, pa ne znam:)
I negde sam pročitala da će mi nos vizuelno biti veći ako mi brada bude manja, je li to istina? Imam već veliki nos, ali mi ne smeta jer je pravilan...
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Re: Operacija vilice

Post od milanche_srb »

Lannaa napisao:Imam isturenu bradu nejednakih ivica (sa desne strane mi je vidno šira) i volela bih da znam više o tome kako se mogu izjednačiti ivice vilice i brada "uvući". Na internetu sam našla da se to zove ortognatska hirurgija, ali sasvim je moguće da grešim:)
Zanima me koliko košta ta operacija, na kojoj klinici se radi, ima li neko iskustva, koliko traje oporavak...Nisam nikad imala estetske operacije, pa ne znam:)
I negde sam pročitala da će mi nos vizuelno biti veći ako mi brada bude manja, je li to istina? Imam već veliki nos, ali mi ne smeta jer je pravilan...
Operacija spada u domen maksilofacijalne hirurgije. Ako ste u Beogradu otidjite na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatoloskog fakulteta gde cete dobiti najbolje informacije za vas problem.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
butterfly-88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2012 6:38 pm

Re: Operacija vilice

Post od butterfly-88 »

i ja imam slican problem,ali zbog studiranja ne bih trenutno mogla posjetiti Beograd.. da li me neko moze informisati o privatnim klinikama,tj o doktorima kojima bih mogla verovat,i da, o cenama?
Odgovori