operacija urasle dlake

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
markoBGG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 01, 2013 3:32 pm

operacija urasle dlake

Post od markoBGG »

Postovani,

Imam 17 godina i vec neko vreme probleme sa uraslom dlakom. Sve je pocelo pre par godina, kada je prvi put zagnojilo. Tada su mi se napravile rupice u tom delu. Bio sam kod lekara, rekao je da ce to puci i da mi verovatno vise nece smetati. Nije zeleo da mi operise, jer je rekao da nije to stadijum za operaciju.

Medjutim, ponovo mi je zagnojilo, ali ovog puta se stvorila i neka izraslina velicine klikera koja mi vec nekoliko dana curi i izlazi krv i gnoj. Bio sam kod lekara i zakazana mi je operacija za dve nedelje.

Doktor je rekao da ce mi napraviti jedan rez od te rupice pa nadole, da ce izvuci to i da ce mi zasiti. Posle operacije, tog dana, idem kuci.

Sada, mnogo me je strah svega toga. Mnogo se plasim kako ce sve to ispasti, koliko ce me boleti i kako cu posle da reagujem. Znam samo da cu biti pod anestezijom, ali opet, mnogo me je strah. Da li ce ovom kratkom operacijom da se srede sve moje muke? Neki savet za pripremu i sl.?
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: operacija urasle dlake

Post od elisab »

To je vrlo delikatna intervencija koja ako se ne uradi na pravi nacin cesto dovodi do recidiva tj do ponovnog javljanja problema. Ja Vam preporucujem da se konsultujete sa plasticnim hirurgom koji ce Vam u potpunosti ukloniti tzv uraslu dlaku i taj deo rekonstruisati zdravim tkivom i tako ce doci do trajnog resenja problema. Ako zelite posaljite slike na [email protected]
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: operacija urasle dlake

Post od elisab »

Preporucujem Vam dr * REKLAMA: www.doktor.rs/marketing *
voque
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9