Krema za uklanjanje strija?

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Blaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 7:13 pm

Krema za uklanjanje strija?

Post od Blaz »

Jel moze neko da mi preporuci najbolju kremu za uklanjanje strija.Naglo sam smrsao pa su iskocile na bedrima.Ogromne su i odvratno izgledaju...Please............Ne smem da izadjem na plazu................ :cry: :cry: :cry: :cry:
mair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 04, 2009 5:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

???

Post od mair »

Znas kako ne bih da te plasim ali koliko sam se ja raspitao NEPOSTOJI krema koja uspesno leci strije. Ja problem imam sa strijama vec 4 god. odkako sam poceo da idem u teretanu pa mi je koza sva popucala. Vremenom su pobelele pa sad i nije strasno.Inace probao sam silne kreme cak su mi i iz Svajcarske slali neke od po 70 Eur.Jedino resenje je neki laser neznam ime tacno ali mogu da se raspitam.
Pozzz!111
Blaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 7:13 pm

Post od Blaz »

Ajde ako ti nije tesko!!!!
Ljiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 1:51 pm

Post od Ljiki »

Strije se ne mogu odkloniti nikako, nazalost. To je problem vecine mladih. Mogu samo da se ublaze i smanji vidljivost do 80%. Razni kozmeticki saloni nude tretmane, koji su oko 30 eura i potrebno je oko 10 tretmana. Vredi pokusati, jer sve zavisi... :D
Anita.dok
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 30, 2011 4:08 pm

Re: Krema za uklanjanje strija?

Post od Anita.dok »

ja sam cula da postoji neka krema shea butter...vrse prodaju krema preko fejsa...evo linka http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 59&sk=wall ja licno nisam probala..ali mozda deluje..:))))
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Prodaja kreme preko fb?

Ne bih rekla da ima ikakvog ucinka osim da uzmu novac od vas i to je to!

Strije ste trebali mnogo pre da prevenirate. Ako ste sada naglo smrsali to znaci da ih ranije niste ni primecivali ali strije nastaju kada se koza siri, tj kada se povecavaju obimi a ne kada mrsavite. Sa mrsavljenjem one samo postaju vidljivije.

Sada je pre svega bitno da zadrzite tonus koze!
Leto je i iskoristite sunce. Suncanje ce ih ublaziti ali nema magicne kreme ili losiona ili stapica koji ce ih ukloniti.
Unosite dosta vode u organizam, jedite hranu bogatu vitaminom A i vitaminom E pa isto tako i sa kremama.

Saljicev Strijet melem je pokazao dosta rezultata ali i novi melem Mentaten.
Probajte sa melemom par meseci pa cete videti ima li efekta.

Isto tako morate da znate da nisu strije preko noci nastale i svakako ne mogu posle 3 dana tretmana nekim melomom i li kremom ili bilo cime da nestanu.

Vezbe, voda, i ne dozvolite da je koza suva!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nestero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 04, 2019 8:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od nestero »

Krema za uklanjanje strija - https://aliexpress.com
voque
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm