Bolnica Adonis, dr. Milomir Gacevic

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Plastic Surgeon »

vinkywink je otklanjala aterom... potrazi na drugim temama, nedavno je opisala.
Koju operaciju planiras kod Roncevica? :)
snekiliki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 2:37 pm

Post od snekiliki »

U Bolnici Adonis, kod dr Gacevica sam skinula veliki mladez, koji sam imala na licu od rodjenja. U trudnoci se mladez jos vise uvecao, pa vise nije imalo smisla odlagati.
Proslo je mesec i po dana od kad mi je dr Gacevic uklonio mladez, a oziljak skoro da se i ne vidi. Odusevljena sam kako moje lice sada izgleda, a i svi oko mene. I naravno svi me pitaju ko mi je skidao mladez kad je tako dobro uradjeno. Sve pohvale i preporuke za dr Gacevica.

:D
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

Post od ana ana »

znaci ne mogu da verujem ! da kaze da je hijal.kis. prevazidjena ? on bi da ti uvali trajni preparat ne razumem zasto ? ja sam njega ishvalila ali mi se misljenje promenilo posle druge posete ... tako da se uzdrzavam od hvaljenja bilo koga nadalje jer se sve preokrene tj.svako .
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

Post od ana ana »

kjarax znaci ne mogu da verujem ! da kaze da je hijal.kis. prevazidjena ? on bi da ti uvali trajni preparat ne razumem zasto ? ja sam njega ishvalila ali mi se misljenje promenilo posle druge posete ... tako da se uzdrzavam od hvaljenja bilo koga nadalje jer se sve preokrene tj.svako .
Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

snekiliki, a jel bi postavili foto pre i posle? Ja sam recimo naucila da ne verujem na rec! (a verujem da ste zadovoljni)
Isto tako mogu da kazem da se kod dr. ***** operisalo 10 mojih drugarica i presrecne su. Znaci svi bi poverovali i otisli kod njega? Nadam se da NE!!! :D
tako da se uzdrzavam od hvaljenja bilo koga nadalje jer se sve preokrene tj.svako .
ana ana, svaka cast...
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Post od kjarax »

pazi to je bilo pre 2,5 godine kad ti fileri nisu bili toliko poznati, mislim prevashodno na njihov sastav, i nije se toliko radilo sa njima, pa je mozda i mislio da nisam dovoljno obavestena.A evo reci cu ti i zasto mi je to rekao-bolnica Adonis, gde je on radio, nije koristila hijaluron vec samo metakril i biopolimer.... sad vec ne znam da li je promenio pricu :-?
Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Nije... i dalje pumpa biopolimer kao i vecina hirurga u Srbiji :x
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Kad sam mu ja skrenula paznju da je biopolimer zabranjen na Zapadu, poceo je nesto da petlja o konkurenciji proizvodjaca i laznim glasinama i da je biopolimer bolji od metakrila, posto ovaj ostavlja granulice. Meni je i biopolimer isto napravio, a i mojim prijateljicama.
nnata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 5:55 pm

Post od nnata »

mene interesuje koliko je uspesan kada su u pitanju operacije nosa?
nen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 02, 2009 11:19 pm

Post od nen »

A mene zanima da li je neko operisao usi? I kolika je cena, posto mi niko ne odgovara na mail, drugi do sada??
Ст&am
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 8:34 pm

Post od Ст&am »

Da li rade Augmentacija brade - uvecanje brade,
i da li je to rizicna operacija?

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=31156
vanyla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 13, 2009 3:38 am

Re: Bolnica Adonis, dr. Milomir Gacevic

Post od vanyla »

nezadovoljna klinikom adonis
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Re:

Post od issis »

snekiliki napisao:U Bolnici Adonis, kod dr Gacevica sam skinula veliki mladez, koji sam imala na licu od rodjenja. U trudnoci se mladez jos vise uvecao, pa vise nije imalo smisla odlagati.
Proslo je mesec i po dana od kad mi je dr Gacevic uklonio mladez, a oziljak skoro da se i ne vidi. Odusevljena sam kako moje lice sada izgleda, a i svi oko mene. I naravno svi me pitaju ko mi je skidao mladez kad je tako dobro uradjeno. Sve pohvale i preporuke za dr Gacevica.

:D
Ocekujemo tvoje slike :D Primetila sam da si i na ana forumu hvalila dr.Gacevica ,ali nigde slika .
muffy
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 12:30 am

Post od muffy »

Gačević je fenomenalan. Mene je lično operisao i lečio.Izuzetan stručnjak.I svo osoblje, od sestara do lekara je izuzetno.
što me ne slomi, ojača me
A.M.Glory
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 28, 2009 11:55 pm

Post od A.M.Glory »

E pa ovako moje dame :) Dugo sam sanjala o povecanju grudi i kada mi se konacno ta prilika ukazala otisla sam pravo kod doktora Gacevica na razgovor (jer imam dve drugarice koje su radile korekcije kod njega) da vidim sta on misli o tome, da mi da savet, i da me ubedi da ce sve ono sto ja ocekujem biti realizovano.... Nakon nekoliko minuta on i sestra koja je bila sa nama zadobili su moje poverenje, videli su da je meni to jako bitno i da ja to zaista zelim, tako da sam ja nakon tri dana zakazala operaciju. Tako je on uticao na mene... I hvala Bogu nisam pogresila... Zaista, i doktor i svi zaposleni rade kao jedan tim i sve pohvale za njih... Prezadovoljnja sam kako je on odradio svoj posao, grudi su mi prelepe i taman onakve kakve sam ja zelela - proporcionalne sa mojim telom... Proslo je 23 dana od moje operacije, ja se uspesno oporavljam, ``one`` su prelepe... Ako neko ima jos nekih pitanja, slobodno neka mi se javi na mail ili ovde ostavi poruku... Doktor je vise nego profesionalac... Pozdravvvv :)
Odgovori