Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.
U Bolnici Adonis, kod dr Gacevica sam skinula veliki mladez, koji sam imala na licu od rodjenja. U trudnoci se mladez jos vise uvecao, pa vise nije imalo smisla odlagati.
Proslo je mesec i po dana od kad mi je dr Gacevic uklonio mladez, a oziljak skoro da se i ne vidi. Odusevljena sam kako moje lice sada izgleda, a i svi oko mene. I naravno svi me pitaju ko mi je skidao mladez kad je tako dobro uradjeno. Sve pohvale i preporuke za dr Gacevica.
znaci ne mogu da verujem ! da kaze da je hijal.kis. prevazidjena ? on bi da ti uvali trajni preparat ne razumem zasto ? ja sam njega ishvalila ali mi se misljenje promenilo posle druge posete ... tako da se uzdrzavam od hvaljenja bilo koga nadalje jer se sve preokrene tj.svako .
kjarax znaci ne mogu da verujem ! da kaze da je hijal.kis. prevazidjena ? on bi da ti uvali trajni preparat ne razumem zasto ? ja sam njega ishvalila ali mi se misljenje promenilo posle druge posete ... tako da se uzdrzavam od hvaljenja bilo koga nadalje jer se sve preokrene tj.svako .
snekiliki, a jel bi postavili foto pre i posle? Ja sam recimo naucila da ne verujem na rec! (a verujem da ste zadovoljni)
Isto tako mogu da kazem da se kod dr. ***** operisalo 10 mojih drugarica i presrecne su. Znaci svi bi poverovali i otisli kod njega? Nadam se da NE!!!
tako da se uzdrzavam od hvaljenja bilo koga nadalje jer se sve preokrene tj.svako .
pazi to je bilo pre 2,5 godine kad ti fileri nisu bili toliko poznati, mislim prevashodno na njihov sastav, i nije se toliko radilo sa njima, pa je mozda i mislio da nisam dovoljno obavestena.A evo reci cu ti i zasto mi je to rekao-bolnica Adonis, gde je on radio, nije koristila hijaluron vec samo metakril i biopolimer.... sad vec ne znam da li je promenio pricu
Kad sam mu ja skrenula paznju da je biopolimer zabranjen na Zapadu, poceo je nesto da petlja o konkurenciji proizvodjaca i laznim glasinama i da je biopolimer bolji od metakrila, posto ovaj ostavlja granulice. Meni je i biopolimer isto napravio, a i mojim prijateljicama.
snekiliki napisao:U Bolnici Adonis, kod dr Gacevica sam skinula veliki mladez, koji sam imala na licu od rodjenja. U trudnoci se mladez jos vise uvecao, pa vise nije imalo smisla odlagati.
Proslo je mesec i po dana od kad mi je dr Gacevic uklonio mladez, a oziljak skoro da se i ne vidi. Odusevljena sam kako moje lice sada izgleda, a i svi oko mene. I naravno svi me pitaju ko mi je skidao mladez kad je tako dobro uradjeno. Sve pohvale i preporuke za dr Gacevica.
Ocekujemo tvoje slike Primetila sam da si i na ana forumu hvalila dr.Gacevica ,ali nigde slika .
E pa ovako moje dame Dugo sam sanjala o povecanju grudi i kada mi se konacno ta prilika ukazala otisla sam pravo kod doktora Gacevica na razgovor (jer imam dve drugarice koje su radile korekcije kod njega) da vidim sta on misli o tome, da mi da savet, i da me ubedi da ce sve ono sto ja ocekujem biti realizovano.... Nakon nekoliko minuta on i sestra koja je bila sa nama zadobili su moje poverenje, videli su da je meni to jako bitno i da ja to zaista zelim, tako da sam ja nakon tri dana zakazala operaciju. Tako je on uticao na mene... I hvala Bogu nisam pogresila... Zaista, i doktor i svi zaposleni rade kao jedan tim i sve pohvale za njih... Prezadovoljnja sam kako je on odradio svoj posao, grudi su mi prelepe i taman onakve kakve sam ja zelela - proporcionalne sa mojim telom... Proslo je 23 dana od moje operacije, ja se uspesno oporavljam, ``one`` su prelepe... Ako neko ima jos nekih pitanja, slobodno neka mi se javi na mail ili ovde ostavi poruku... Doktor je vise nego profesionalac... Pozdravvvv