dr aleksandar dusanovic

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
amajlija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 17, 2015 10:20 pm

dr aleksandar dusanovic

Post od amajlija »

imam 25.09.2015 termin kod dr dusanovic u klinici sho 011, abdominoplastiku i liposukciju...! Kako su vam izkustve? dal je neko bio kod njega? dosta sam lose stvari citala, ali to sto sam citala je sve i 2009 bilo! jel je neko od vas tek bio kod njega?
micici
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:31 pm

Re: dr aleksandar dusanovic

Post od micici »

Da li mislite da se od 2009. nesto dramaticno promenilo?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

"People don't change" и могу да постани само гори. Изузеци су веома веома ретки.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

imate vremena da obavite pregled i konsultacije sa jos deset lekara do tad, sto Vam i savetujem da uradite..............
Lela36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 23, 2018 7:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Lela36 »

Zao mi je sto sam tek sada videla vas post Dr. Aleksandar Dušanović je vrhunski Hirurg. Ništa ne prepušta slučaju i vodi računa o svakom pacijentu. Operisao je meni pupčanu kilu i uradio kompletnu rekonstrukciju mišića na stomaku i zategao višak kože a mužu je uradio želudacnu kilu. Mom mužu je to 3 operacija kilu su mu radili i na Dedinju i tek je Dr. Aleksandar to uradio kako treba. Zao mi je sto ljudi koji ne prate uputstva koje im doktor da ne budu zadovoljni i loše pišu o njemu. Dr. Aleksandar Dušanović je pre svega čovek prema svakom pacijentu. Moje sve preporuke.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Preporucujem Vam za dermolipektomiju dr * REKLAMA: www.doktor.rs/marketing *
Odgovori