Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: tumor nad bubrezne zlezde
PostPoslato: Čet Dec 10, 2009 1:39 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 2:57 pm
sestra mi 10 godina imala hipertenziju,pre 5 dana izliv krvi na mozak i slog,zavrsi u sok sobi i tim kardiologa,endokrinologa,neurologa jedva nadje da ima tumor nad bubrezne zlezde....sreca u nesreci je to sto se konacno nasao uzrok hipertenzije...ceka je operacija kad se hematom na mozgu povuce...ako moze neko strucno misljenje koliko je opasno,kakva je operacija,itd
hvala unapred

Vrh

Tema posta: Re: tumor nad bubrezne zlezde
PostPoslato: Čet Dec 10, 2009 1:42 am 
samo da dodam da je sestra 73 godiste

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 11, 2009 11:06 pm 
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 6:09 pm
Draga Milice ja ti nemogu strucno pomoci ali dok ti se nejavi neko strucnij mogu samo da ti kazem samo napred i hrabro svaki tuomr je izleciv kada se otkrije na vreme a kod tvoje sestre mora biti dobro samo ako verujete u dobro i podrsku maksimalnu sobzirom da je na takvom mestu gde je pristupacan za operaciju a to je i naj vaznije kod njih mora biti dobro dace bog.Sada je najvaznije da se oporavi i da dodje u fazu kada ce moci da joj odstrane tomor .A toliko se potresem kada cujem ovako nesto jer da su samo ultra zvuk uradili a da se stvarno uradi tumor bi otkrili i pre da nepricam za skener ili magnetnu.Draga Milice to pricam jer sam ja jedna ogorcena majka koju doktor nije hteo da poslusa jer sam mu rekla da osecam da se tumor vratio to mi je srce govorilo jer majka sto oseti to nemoze niko .Tvojoj seki zelim puno puno srece i zdravlja a tebi puno snage i volje da izdrzis i samo pozitivno ...

bice bolje...mora...

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 12, 2009 2:03 am 
hvala puno dirnule su me vase reci

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 12, 2009 2:08 am 
moram jos da kazem da su doktori na klinickom centru vojvodine u svakom smislu divni i predivni ljudi! da mi je neko pricao nebih verovala ali sa kakvom poscenoscu rade to ne moze da se opise!moju sestru je upropastio neki lokalni dr a sada kada je zavrsila u bolnici ja imam samo reci hvale za komplet osoblje,narocito dr slankamenac,covek koji je vijao privatnu labaratoriju da se sto pre dobiju neki rezultati,covek koji nije dao da je vrate kuci i zadrzao je u sok sobi samo zato sto enokrinologija nece da je primi dok ne stane na noge a on neda da jos uvek ustaje,glavna medicinska sestra na odeljenju je kao da mi je rod a sve to bez ikakvog mita i poklona,prosto ne mogu da verujem da to ima u srbiji

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 12, 2009 8:04 pm 
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 6:09 pm
E meni je bas drago da ste naleteli na takvo osoblje to ti je isto sreca u nesreci to puno puno znaci i ja nemogu da se pozalim na kompletno osoblje u Tirsovoj bar one s kojima mi imamo kontakt. Zao mi je puno sto ti se niko jos nije javio ali ne gubi nadu i samo jos jedan savet svoju sestru nemoj da poredis ni sa jednim slucajem bez obzira da je dijagnoza sto-posto ista ti samo zacrtaj da ce biti bolje i mora biti.Inace tvoja seka je samo tri godine mladja od mene i zato se jos vise molim bogu za nju a i tebe da izdrzis jer put je dug, moj je bio posut sa puno trnja ali svaki dan kazem sebi samo napred ustajem i padam ali sam sebi postavila cilj da uspeti moramo i hocemo tako isto i vi.Sve sto nemogu nikome da kazem sto me tisti boli pa i kada mi je lepo ja sve to delim sa ovim forumom jer nemogu drukcije ,na poslu me nerviraju ljudi mada to ne pokazujem jer vidim u njihovim ocima moju bol oni neznaju da je rak izleciv a meni dodje da iz sveg glasa kazem da je izleciv.iz tog razloga sam otvorila bolovanje od ponedeljka jer to nemogu da podnesem jedini pravi i iskren kontakt u zadnjih godinu ipo dana to je ovaj forum i deca koja postanu sva nasa zajednicka i mame s kojima smo nazalost na hemo. na lecenju.Mi putujemo u januaru za Holandiju da odradimo jos neke preglede ali vracacu se veoma cesto na tvoju temu a ti javljaj kako je seka ,i normalno kada osetis da su ti svi teski da nemas kome da se otvoris isto svrati ovde isprazni se i napuni baterije za dalje!Puno puno srece i zdravlja...

BICE BOLJE...MORA...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata