Stitasta zlezda- potreban savet?

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mara*80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 04, 2010 6:44 pm

Stitasta zlezda- potreban savet?

Post od Mara*80 »

:lol:
Pre mesec dana doktori su otkrili da bolujem od ubrzanog rada stitaste zlezde! Dobila sam standardnu terapiju (valjda) LEK TIASTAT 3x1 i PROPRANOLOL 3x1,4 ! Terapiju sam pila tačno propisanu po savetu lekara 15 dana. 16 -og dana probudio me je svrab i bol po celom telu tj. pojavila mi se koprivnjača po celom telu (kako sam kasnije saznala). Doktori su mi odmah promenili lekove za stitnu i dali mi LEK PTU 3x1 (umesto Tiastata). Alergija se povukla posle dve injekcije (ukupno sam ih primila 7 i još uvek ih primam). Pa je moje pitanje ima li neko sličnih problema kao i jaaaaaa :lol: .......?
:lol: :-?
Mara*80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 04, 2010 6:44 pm

Re: Stitasta zlezda- potreban savet?

Post od Mara*80 »

Cao!
Vidim da mi niko niko nije odgovorio u vezi mog problema! Nema ni veze alergija mi je prošla, a rezultati su mi malo bolji T3- 22.6, T4- 66,89 i tako. Pijem i dalje PTU 3x1 i propranolol 3x1.4. Pa videćemo kako će se stvari odvijati nadalje.
U svakom slučaju pozdrav svima!!! :D
Odgovori