Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
Pozdrav, stigao mi je odaban napokon, ali sam prije upotrebe htjela da znam da li je sastojak aluminijum-hlorid Cl6H20 stetan za kozu i za zlijezde posto sam procitala negdje da cak izaziva rak pa se pitam da li je to moguce ili je prazna prica (posto je preparat dosta poznat).
Ljudi uzmite jednu bocu Odabana probajte i videcete, ne mora da znaci da ce svima da deluje, ali mislim da ce mnogi biti zadovoljni.... A to za kancerogenost nemam pojma i trenutno ne razmisljam o tome, mnogo mi je kvalitetniji zivot ovako bez znojenja.... Sta danas nije stetno, hrana, cigarete i zagusljive prostorije, stresovi, sunce.....zato ne razmisljajte previse o tome. Nadam se da ce uskoro naici neko drugo i trajno resenje tako da koriscenje Odabana na neki period sigurno nece naciniti veliku stetu...