HORMONI STITNE ZLEZDE
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: HORMONI STITNE ZLEZDE
У случају ниске функције штитне жлезде код мајке, рођено дете увек буде идиот или кретен, нисам сигуран. Па ти види колико је важно.
Izvini ja sad ne razumem da li si sarkastican ili ozbiljan? Ko zna, mozda je i moja majka imala nisku funkciju stitne zlezde.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Озбиљан сам. Дете буде тотално ментално заостало ако мајка има ниску функцију штитне жлезде. Зависно од нивоа интелигенције такве особе се називају дебилима, кретенима, идиотима итд. Не знам детаље па ако те баш занима мораш сама да проучиш.
Ja sam pitala da li utice na trudnocu, u smislu zaceca, i da li je taj moj tsh visok, bez obzira na referentne vrednosti. Hvala tebi na odgovoru, saznah nesto novo. Pozdrav.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па то сам и одговорио. Можеш да зачнеш ментално заостало дете. То реално и није заостало дете него потпуно неспособно за размишљање.
Прво треба да стабилизујеш хипофизу и штитну жлезду па тек онда размишљај о трудноћи.
Прво треба да стабилизујеш хипофизу и штитну жлезду па тек онда размишљај о трудноћи.
Hvala na odgovoru. Zato sam i htela da pitam i vidim da li je sve ok. Cula sam u okruzenju raznorazne price a i procitala, te bih htela da predupredim moguce komplikacije. Obraticu se endokrinologu. Hvala jos jednom.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Чувај се и немој да се секираш. Најважније је да средиш своје здравље, а тек после долазе деца итд.
Ma ja sam vadila krvnu sliku i usput uradila te hormone. I ispostavi se da imam ozbiljan zdravsteni problem. Nije mi bas svejedno. Ali eto, dobro je sto pre saznati 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пошто ти је хипофиза појачала лучење TSH, а Т4 је близу минимума, највероватније имаш доста антитела која ометају рад штитне жлезде (вероватно Хашимото). Треба да провериш и Т3 и антитела.
Препоручио бих ти да почнеш да користиш домаћи препарат који се прави од белога лука и комовице јер је одличан против вируса за које кажу да су узрок оваквим проблемима. Рецепт имаш на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Имунитет.
Препоручио бих ти да почнеш да користиш домаћи препарат који се прави од белога лука и комовице јер је одличан против вируса за које кажу да су узрок оваквим проблемима. Рецепт имаш на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Имунитет.
Hvala za savet. Provericu i antitela i T3. Nego ta komovica i beli luk, ne obara pritisak? I da, ima li vremensko ogranicenje kada se vade ti hormoni, dani cikusa, doba dana itd?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
За вађење хормона нисам сигуран.
Онај препарат донекле снижава масноће у крви па ако због њих имаш висок притисак - спустиће га. Иначе нисам приметио да делује на притисак.
Онај препарат донекле снижава масноће у крви па ако због њих имаш висок притисак - спустиће га. Иначе нисам приметио да делује на притисак.
Naprotiv, imam nizak pritisak, zato pitam. Hvala 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Онда нема проблема.
Треба да повећаш унос минерала, соли, воде.
Треба да повећаш унос минерала, соли, воде.