Hasimoto u trudnoci
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 27, 2009 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hasimoto u trudnoci
Hasimoto mi je konstatovan jos pre 8, 9 godina, (rodjena sam 1978.god.) Bila sam na mnogim privatnim klinikama, kao i drzavnim (VMA..) i nikada nisam dobila nikakvu terapiju, iako su mi antitela ( Anti TPO i TG i po 3500 , 1600, a normalno je da vrednosti budu ispod 35 i ispod 160 ). Svi ostali hormoni - T4, T3, TSH, FT4.. su mi uvek u normali. Ali, sada sam u 5-om mesecu tudnoce (prva trudnoca) i brine me konstatcija mog ginekologa , da postoji mogucnost da ta antitela probijaju placentu i narusavaju samu stitnu zlezdu moje bebe! DA LI MI MOZETE NESTO VISE RECI O TOME I DA LI TREBAM DA SE PODVRGNEM NEKOJ DETALJNIJOJ ANALIZI !!

Draga ne sekiraj se. Pogledaj malo nize temu koju je postavila blue bear - Hasimoto i ono sto ne ide uz njega. Ona je rodila sa Hasimotom zdravu i naprednu bebu. Sve najbolje ti zelim. Za antitela je najbolji selen samo pitaj doktora da li smes da ga uzimas u trudnoci. Selena ima u brazilskom orahu.
Nakon porodjaja insistiraj da bebi izvade krv iz pete da se vidi stanje bebinih hormona odnosno rad stitne zlezde.
Nakon porodjaja insistiraj da bebi izvade krv iz pete da se vidi stanje bebinih hormona odnosno rad stitne zlezde.