E ovako:
Imam 16 godina, 16.1. punim 17, i ginekomastiju vucem vec nekih 4-5 godina. U osnovnoj sam bio jako debeo, pa sam mislio da je zbog toga. Polovinom marta prosle godine sam jrenuo na dijetu i do pola jula skinuo 26 kg. Imao sam 106 kg, a sada imam 79 kg. Sve se povuklo, stomak jos malo ostalo sala ali je potpuno ravan, ruke, noge, podbradak..., ali ne i grudi. Jako me je nerviralo pa sam odlucio da se obratim doktoru opste prakse koji mi je dao uput za endokrinologa. Cekao sam taj pregled vise od mesec dana i kad sam konacno docekao, razocarao sam se... Doktor je rekao da treba jace da treniram i da mu se obratim za 6 meseci!!! Vec 2 meseca treniram kuci, misici mi polako rastu, gubim preostalo salo, ali grudi stoje u mestu. Ovih dana krecem u Teretanu, pa cu kroz 4 meseca videti vec, iako nemam neke nade( u svakom slucaju, bolje cu izgledati, biti snazniji, zdraviji.., i onako sam mislio u teretanu). Ali treba docekati 21. Maj i ako se do tad ne budu povukle, onda jos par meseci razvlacenja po lekarima do operacije, ali ne odustajem nikako! Za privatnu kliniku para nemam, moji su jedva pristali i da odem na pregled, tako da se nadam da cu na leto-jesen izgurati vise ovo do kraja. Nervira me sto ne mogu bas da biram sta cu obuci i sto mi taj grudni deo tela deluje nekako debeo( od ledja do grudi). Drugovi me ne zezaju niti ljudi obracaju nesto paznju na to, ali hocu da resim vise taj psihicki problem nego estetski.
Nadam se da cu ja, kao i vi, resiti taj problem i nastaviti da zivim normalnim zivotom i bez kompleksa.

P.S. Izvinjavam se ako ima gramatickih gresaka, pisao sam na brzaka.