GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Lose su slike... Slikaj sa vece blizine, i iz profila i polu profila, obe strane. Vidi se razlika ali ne i koliko je izrazena...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 29, 2011 11:50 am
Brate, tripujes ! Zestoko ! Evo, nasao sam kabl za telefon evo vam slike. Ti "zzzz" nemas nista tu, imas perfektne grudi. Mala je razlika izmedju dojki, morao sam se zagledati da bih ista video. Gledaj moje. Ovde na slikama su mi bradavice smrzle pa ne moze da dodje do izrazaja ono sto sam hteo da vidite. Imam bradaje koje izgledaju kao koplja + mi je sisa OOOGROMNA.
I da, danas sam bio na UZ dojki, nisu nasli nikakvo uvecanje zlezdi, nema zlezdanog tkiva - nije GYNO, znaci da je lipomastija. A ja sam se nadao da ce biti GYNO, lepo se operisem i sve ok. A posto je lipomastija, ne znam da li to mogu operisati u drzavnim ustanovama.
http://imageshack.us/g/824/slika0442.jpg/
I da, danas sam bio na UZ dojki, nisu nasli nikakvo uvecanje zlezdi, nema zlezdanog tkiva - nije GYNO, znaci da je lipomastija. A ja sam se nadao da ce biti GYNO, lepo se operisem i sve ok. A posto je lipomastija, ne znam da li to mogu operisati u drzavnim ustanovama.
http://imageshack.us/g/824/slika0442.jpg/
zzzzzz tripujes se bas mnogo,ja da sam ti doktor odmah bi te izbacio iz ordinacije
meni je slicno kao kod doctorinja,samo mi je bradavica kao mecmelov,napumpana,samo kad je pokvasim hladnom vodom,ona se skupi
cekam do 5-6. septembra rezlutate analize hormona,za to vreme treba da uradim eho dojki kod privatnika (ako neko moze da mi kaze koliko to vremenski traje i koliko se placa kod privatnika ? ) . tako da onaj dan kad uzmem rezlutate ulazim kod endro da mi kazes sta kako,mada ja sam 95% ubedjen da mora operacija,jer kad predjem preko bradavice (onako malo grublje) osecam ispod napumpane zlezde

meni je slicno kao kod doctorinja,samo mi je bradavica kao mecmelov,napumpana,samo kad je pokvasim hladnom vodom,ona se skupi
cekam do 5-6. septembra rezlutate analize hormona,za to vreme treba da uradim eho dojki kod privatnika (ako neko moze da mi kaze koliko to vremenski traje i koliko se placa kod privatnika ? ) . tako da onaj dan kad uzmem rezlutate ulazim kod endro da mi kazes sta kako,mada ja sam 95% ubedjen da mora operacija,jer kad predjem preko bradavice (onako malo grublje) osecam ispod napumpane zlezde
-
- Novi član
Pa i meni su bradaje XXL
samo se na slikama ne vidi jer sam slikao posle tusiranja hladnom vodom. Ultrazvuk traje 5-10min, kosta od 3 do 5 000 din, nista strasno. Ja nemam zlezdanu vec masnu ginekomastiju koja se zove i lipomastija. I to se isto operise kod plasticnog hirurga i ako bog da, vec u novembru idem kod plasticara da vidimo sta dalje 

jel kod drzavnog ides na operaciju i jel si kod drzavnog radio ultrazvuk ?Doctorinja napisao:Pa i meni su bradaje XXLsamo se na slikama ne vidi jer sam slikao posle tusiranja hladnom vodom. Ultrazvuk traje 5-10min, kosta od 3 do 5 000 din, nista strasno. Ja nemam zlezdanu vec masnu ginekomastiju koja se zove i lipomastija. I to se isto operise kod plasticnog hirurga i ako bog da, vec u novembru idem kod plasticara da vidimo sta dalje
meni najvise brine termin operacije ,jer meni bi najvise odgovaralo tamo februar-mart ,neznam dal se moze kod drzavnog izabrati termin ?
BakiKG napisao:zzzzzz tripujes se bas mnogo,ja da sam ti doktor odmah bi te izbacio iz ordinacije![]()
ултразвук дојки траје 5 минута,коштало је око 2000,приватно,уНовом Саду..
Doctorinja napisao:Pa i meni su bradaje XXLsamo se na slikama ne vidi jer sam slikao posle tusiranja hladnom vodom. Ultrazvuk traje 5-10min, kosta od 3 do 5 000 din, nista strasno. Ja nemam zlezdanu vec masnu ginekomastiju koja se zove i lipomastija. I to se isto operise kod plasticnog hirurga i ako bog da, vec u novembru idem kod plasticara da vidimo sta dalje
требају ми информације:
имам исти проблем,masnа ginekomastijа koja se zove i lipomastija..Да ли се у државној клиници плаћа? .пошто то третирају естетском хирургијом?...у клиничком центру војводине докторка ми рекла цифру(умало се нисам срушио)..
Да ли осигурање покрива ту операцију?
а на операцију се чека недељу/ две
-
- Novi član
Kod drzavnog cu, da. Ne znam za termin, sigurno mozes da se dogovoris sa plasticarom, sve zavisi od doktora. Ja sam drzavno radio UZ, nisu mi lepo uradili, sad moram da radim privatno, moracu ipak da platim.
@ jaroslav koju cifru ti je rekla? 
Meni je zakazano kod endo za 30 avgust, to sam zakazao jos pre mesec i jace dana, posto su kao bili na odmoru pa samo jedan koji se bavi ginekomastijom je slobodan, u Klinickom Centru BG.
Citam vas vec odavno tako da nemam neka posebna pitanja, osim sto me zanima ako neko zna dal moze preko drzavne klinike da se operise a da se plati, ako je jeftinije nego kod privatnog, kod privatnika sam gledao cene su oko 1500e, pa ako je kod drzavnog sa placanjem manje bilo bi super.
Posto me jebe to cekanje kolko vidim samo vadjenje analiza moze da traje mesecima , plus mogu da zakazu za godinu dana posle operaciju. A tolko me jebe psihicki da cu sve da rasprodam samo da bi skinuo sto pre.
Hvala.
Pozdrav

Meni je zakazano kod endo za 30 avgust, to sam zakazao jos pre mesec i jace dana, posto su kao bili na odmoru pa samo jedan koji se bavi ginekomastijom je slobodan, u Klinickom Centru BG.
Citam vas vec odavno tako da nemam neka posebna pitanja, osim sto me zanima ako neko zna dal moze preko drzavne klinike da se operise a da se plati, ako je jeftinije nego kod privatnog, kod privatnika sam gledao cene su oko 1500e, pa ako je kod drzavnog sa placanjem manje bilo bi super.
Posto me jebe to cekanje kolko vidim samo vadjenje analiza moze da traje mesecima , plus mogu da zakazu za godinu dana posle operaciju. A tolko me jebe psihicki da cu sve da rasprodam samo da bi skinuo sto pre.
Hvala.
Pozdrav
neverujem da se ceka godinu dana,ja se nadam da je maximalno 6 meseci,meni je cilj da sledece leto normalno obucem majicuThe napisao:@ jaroslav koju cifru ti je rekla?
Hvala.
Pozdrav

Da li je za operaciju u Institutu za majku i dete potrebna saglasnost oba roditelja ili može samo jedno?Da li uopšte treba saglasnost?Može li se na pregled kod hirurga doći bez roditelja?
U principu maloletne osobe sve preglede moraju obaviti u pratnji roditelja...
Jao boze popizdeo sam,sad sam se vratio od endokrinologa, zakazao mi je sledeci pregled 6.12.2011 ,za 3 meseca , do jaja, do dzaja.;... Reko mi kao mnogo ces da se pomucis ako oces do kraja da izguras, a mozda ni ne dobijes operaciju, ja reko super,ovako je napisao u nalazu:
Verovatno pubertalna ginekomastija. Treba uraditi Eho dojki, pregled urologa i dodatnu laboratoriju.
Ne znam sta je hteo, neke pare da mu dam , ccc ... popizdeo sam ima da krenem da skupljam za privatnika pa makar ne jeo nista, i lepo platim i zavrsim sve bez drkanja...
Jedino sto cu mozda da zavrsim ove Laboratorije kad su vec besplatne, da ne moram o5 kod privatnika.
Verovatno pubertalna ginekomastija. Treba uraditi Eho dojki, pregled urologa i dodatnu laboratoriju.
Ne znam sta je hteo, neke pare da mu dam , ccc ... popizdeo sam ima da krenem da skupljam za privatnika pa makar ne jeo nista, i lepo platim i zavrsim sve bez drkanja...
Jedino sto cu mozda da zavrsim ove Laboratorije kad su vec besplatne, da ne moram o5 kod privatnika.
пре 2 године је 1000 евра била цена у КЦ "војводине".
Термин није проблем,за недељу/ две ти закажу захват..тако је тад било..од тад скупљам лову
ДА ЛИ постоји могућност да се не плати,и у којој државној клиници?...има ли нека опција да осигурање то плати?
..кад већ плаћају свашта))нпр.промену пола
Термин није проблем,за недељу/ две ти закажу захват..тако је тад било..од тад скупљам лову

ДА ЛИ постоји могућност да се не плати,и у којој државној клиници?...има ли нека опција да осигурање то плати?

A gde si bio, kod kog endokrinologa?The napisao:Jao boze popizdeo sam,sad sam se vratio od endokrinologa, zakazao mi je sledeci pregled 6.12.2011 ,za 3 meseca , do jaja, do dzaja.;... Reko mi kao mnogo ces da se pomucis ako oces do kraja da izguras, a mozda ni ne dobijes operaciju, ja reko super,ovako je napisao u nalazu: