GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
AcaFaca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 12, 2010 12:19 pm

Re: GINEKOMASTIJA

Post od AcaFaca »

Evo da se ja javim, nisam dugo pisao...
Meni se žlezda na desnoj povukla i to dosta,a i dalje periodično koristim nedozvoljena sredstva,naravno uz dobru kontrolu.
Tako da sigurno može da se povuče,ali siguran sam da ne može da nestane. Mada,ja sam zadovoljan... :D
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

CrAzY^RoCkEr napisao:Evo mene o5 bas mi je odjednom palo na pamet da vidim jel nekonesto novo napisao...Imam novo pitanje...Kod mene je ginekomastija jos uvek prisutna ali sam primetio da su mi se one tvrde kvrgice dosta smanjile.Da li je to neki znak da ce to proci ili sta? :P :P :P
Ako se smanjuju, a izlazis iz puberteta, onda verovatno hoce :)
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Post od danijel »

Aco posto vidim da se igras sa anabolicima to je kod tebe bar prosto, prestanes cim krenu neki simptomi iskuliras nedelju,dve i onda nastavis kuru.
Inace to je normalna reakcija na neke anabolike ali moze biti od prevelikih doza,loseg kvaliteta robe... tako da pazi sta radis i ako si se odlucio na to bar redovno se pregledaj vadi krv, i ostale analize da ne bi bilo nesto ne daj boze.

Ajde bre ljudi sta ste se upiskili :D idite kod doktora borite se ne moze niko umesto vas da resi taj problem.Nemojte odlazete bezveze zacrtajte sebi da cete to da skinete i isterajte to do kraja ako neda doktora mars u pm menjaj je nije ona jedina na svetu ali to zlo izbacite iz sebe :D

toxic123 tebra pogledaj temu od pocetka nacices al da te ne davim recicu ti ovde :) imas ja sam radio na http://www.kcs.ac.rs/sr/pages/display/1 ... +hirurgiju kod doktorke Acimovic, a imas ne znam na kojoj strani sam stavljao i slike mozes pogledas sve :) besplatno je malo duze cekas ali jbg odrade ti to i miran si do kraja zivota :D Peace!
fabregas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:51 am

Post od fabregas »

Ovako,imam 17 godina i osecam bol ispod levog pazuha,vise prema grudnom misicu,ali samo na dodir ili pritisak......ponekad imam osecaj kao da mi trne leva ruka,ali to nije tako cesto. Nemam nikakvih promena na kozi,nema izraslina,pa me zanima da nije neka zlezda,ili mozda ima veze sa ginekomastijom,posto pojma nemam o svemu ovome xD Hvala unapred....
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

fabregas napisao:Ovako,imam 17 godina i osecam bol ispod levog pazuha,vise prema grudnom misicu,ali samo na dodir ili pritisak......ponekad imam osecaj kao da mi trne leva ruka,ali to nije tako cesto. Nemam nikakvih promena na kozi,nema izraslina,pa me zanima da nije neka zlezda,ili mozda ima veze sa ginekomastijom,posto pojma nemam o svemu ovome xD Hvala unapred....
Nema veze sa ginekomastijom jer su to povecane muske grudi, mozda si samo istegao misic ili nabio pa te zato boli na pritisak. Uzmi masiraj sa necim za upalu misica, mozes i ruskom vodom ili onom alpha francovka, mada je to za zglobove itd, al pomaze. Ako mislis da je nesto ozbiljnije idi kod doktora opste prakse na pregled. Pozz
fabregas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 1:51 am

Post od fabregas »

Kod lekara moram da odem....i ja sam mislio da je upala misica,medjutim,prvi put sam osetio to pre nepuna 2 meseca. Sad je pocela i desna strana da boli,isto na dodir,tako da cu da proverim sta je to......hvala u svakom slucaju http://www.doktor.rs/forum/posting.php? ... =23&t=7163#
flag888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 12:39 pm

Post od flag888 »

Moze li mi neko reci da li se mnogo primeti oziljak nakon odredjenog vremena? Kod mene nije izrazena mnogo, ali postoji samo mala loptica ispod bradavica sto me mnogo nervira jer redovno treniram i bavim se sportom, pa mi je telo dosta zategnuto, ali samo to stoji ispupceno. Bio sam na pregledu kod lekara ( menssana ), ali sam tamo video na nekim slikama da se dosta primeti posle intervencije (postoje neka ulubljenja - sto je i za ocekivati kod izrazajnije ginekomastije), ali kod mene nije takav slucaj, pa sam malo nesiguran da li da idem, jer ne zelim da mi se mnogo primeti, ali ako ovako ostane, nije dobro.
Ako iko ima neka slicna iskustva, molim neka malo pomogne jer sam trenutno malo pogubljen sta da uradim.

Hvala
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Rez kroz bradavcu se zaista teko primeti, samo ako bas znas sta da gledas. Realno nije neki problem, a oziljak od sukcije je velicine 3mm i zaista je neprimetan.
flag888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 12:39 pm

Post od flag888 »

Hvala na brzom odgovoru.
Mislim da cu ici u kliniku Menssana. Ima li neko iskustva sa njima? Citao sam malo po forumima. Negde ih hvale, a negde kazu da ne treba ici kod njih. Mene je pregledala Dr Nedeljka Puranović.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Nisam pametan sta da ti kazem, za bukvalno svaku kliniku ces naci zadovoljne musterije, kao i one nezadovoljne. Ono sto znam da su jedna od jacih.
kole75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 08, 2009 11:57 pm

Post od kole75 »

Dejanbg napisao:Nisam pametan sta da ti kazem, za bukvalno svaku kliniku ces naci zadovoljne musterije, kao i one nezadovoljne. Ono sto znam da su jedna od jacih.
Dobro receno.
toxic123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 22, 2010 5:34 am

Post od toxic123 »

danijele hvala ti puno na odgovoru... osecam i dalje ponekad neku neprijatnost i toplinu ispod bradavica... imam skoro 25 godina zasto me sad to cima... uglavnom student sam valjda mogu u kcs, da li si ti tamo sve zavrsio i upute i preglede i operisao se? hvala ti jos jednom na odgovorima sve najbolje...
DDPG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 21, 2010 6:06 am

Post od DDPG »

Nakon sto se zavrsi operacija tj. odstrane zlijezde ili samo izvrsi liposukcija sta se desava sa viskom koze. Moze li se desiti da koza ostane jednako labava kao i prije operacije iako ispod nje nema sala ili bilo cega. Ili se povuce i zategne sama kasnije, ili to mozda doktori zavrse tokom operacije? :roll:
DDPG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 21, 2010 6:06 am

Post od DDPG »

Ja sam operisan. Jedan problem manje.
Srecno svima 8)
Dejanbg
Stalni član
Stalni član