GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Kod lekara moram da odem....i ja sam mislio da je upala misica,medjutim,prvi put sam osetio to pre nepuna 2 meseca. Sad je pocela i desna strana da boli,isto na dodir,tako da cu da proverim sta je to......hvala u svakom slucaju http://www.doktor.rs/forum/posting.php? ... =23&t=7163#
Moze li mi neko reci da li se mnogo primeti oziljak nakon odredjenog vremena? Kod mene nije izrazena mnogo, ali postoji samo mala loptica ispod bradavica sto me mnogo nervira jer redovno treniram i bavim se sportom, pa mi je telo dosta zategnuto, ali samo to stoji ispupceno. Bio sam na pregledu kod lekara ( menssana ), ali sam tamo video na nekim slikama da se dosta primeti posle intervencije (postoje neka ulubljenja - sto je i za ocekivati kod izrazajnije ginekomastije), ali kod mene nije takav slucaj, pa sam malo nesiguran da li da idem, jer ne zelim da mi se mnogo primeti, ali ako ovako ostane, nije dobro.
Ako iko ima neka slicna iskustva, molim neka malo pomogne jer sam trenutno malo pogubljen sta da uradim.
Hvala
Ako iko ima neka slicna iskustva, molim neka malo pomogne jer sam trenutno malo pogubljen sta da uradim.
Hvala
Rez kroz bradavcu se zaista teko primeti, samo ako bas znas sta da gledas. Realno nije neki problem, a oziljak od sukcije je velicine 3mm i zaista je neprimetan.
Hvala na brzom odgovoru.
Mislim da cu ici u kliniku Menssana. Ima li neko iskustva sa njima? Citao sam malo po forumima. Negde ih hvale, a negde kazu da ne treba ici kod njih. Mene je pregledala Dr Nedeljka Puranović.
Mislim da cu ici u kliniku Menssana. Ima li neko iskustva sa njima? Citao sam malo po forumima. Negde ih hvale, a negde kazu da ne treba ici kod njih. Mene je pregledala Dr Nedeljka Puranović.
Nisam pametan sta da ti kazem, za bukvalno svaku kliniku ces naci zadovoljne musterije, kao i one nezadovoljne. Ono sto znam da su jedna od jacih.
Dobro receno.Dejanbg napisao:Nisam pametan sta da ti kazem, za bukvalno svaku kliniku ces naci zadovoljne musterije, kao i one nezadovoljne. Ono sto znam da su jedna od jacih.
danijele hvala ti puno na odgovoru... osecam i dalje ponekad neku neprijatnost i toplinu ispod bradavica... imam skoro 25 godina zasto me sad to cima... uglavnom student sam valjda mogu u kcs, da li si ti tamo sve zavrsio i upute i preglede i operisao se? hvala ti jos jednom na odgovorima sve najbolje...
Nakon sto se zavrsi operacija tj. odstrane zlijezde ili samo izvrsi liposukcija sta se desava sa viskom koze. Moze li se desiti da koza ostane jednako labava kao i prije operacije iako ispod nje nema sala ili bilo cega. Ili se povuce i zategne sama kasnije, ili to mozda doktori zavrse tokom operacije? 

Ja sam operisan. Jedan problem manje.
Srecno svima
Srecno svima

Super! Kako si sad? Gde si operisao?DDPG napisao:Ja sam operisan. Jedan problem manje.
Srecno svima

Operisao sam se u Klinickom Centru Crne Gore u Podgorici. Osjecam se dobro, skroz normalno. Sjutra idem na previjanje (u stvari nemam nikakve zavoje, samo su mi stavili gazu natopljenu alkoholom i preko nje flastere da ne bi doslo do neke infekcije, pa to treba da se promijeni) i pregled. Oziljci se gotovo i ne primjecuju.Urke10 napisao:Super! Kako si sad? Gde si operisao?DDPG napisao:Ja sam operisan. Jedan problem manje.
Srecno svima
Sad lijeva strana mi je malo natekla i valjda imam neke podlive ali to nije nista neocekivano jbg, i trebalo bi da prodje brzo. Tako da ukoliko stanje dodje na ovo kao sa desne strane ja sam prezadovoljan.

Najveci je problem psihicki izdrzat lezanje u krevetu poslije operacije...

Ma vazno da si ti dobro, i da vise sisa nema! Jel si imao drenove i koliko si bio u bolnici nakon operacije?DDPG napisao:Operisao sam se u Klinickom Centru Crne Gore u Podgorici. Osjecam se dobro, skroz normalno. Sjutra idem na previjanje (u stvari nemam nikakve zavoje, samo su mi stavili gazu natopljenu alkoholom i preko nje flastere da ne bi doslo do neke infekcije, pa to treba da se promijeni) i pregled. Oziljci se gotovo i ne primjecuju.Urke10 napisao:Super! Kako si sad? Gde si operisao?DDPG napisao:Ja sam operisan. Jedan problem manje.
Srecno svima
Sad lijeva strana mi je malo natekla i valjda imam neke podlive ali to nije nista neocekivano jbg, i trebalo bi da prodje brzo. Tako da ukoliko stanje dodje na ovo kao sa desne strane ja sam prezadovoljan.
Najveci je problem psihicki izdrzat lezanje u krevetu poslije operacije...
Operisan sam u petak ujutro. Pustili su me u ponedjeljak ujutro. Ovaj naredni ponedjeljak micem konce.Urke10 napisao: Ma vazno da si ti dobro, i da vise sisa nema! Jel si imao drenove i koliko si bio u bolnici nakon operacije?
Imao sam drenove. (Za one koji ne znaju, kroz dvije rupice na grudima se kroz cjevcice odvodi krv u spricive koje vam prilijepe nadje po stomaku, nebitno. Sve to poslije operacije izgleda gadno ali u stvari nije strasno)
Inace jednog drugog momka su operisali u cetvrtak ujutro i pustili ga u petak ujutro, ali je kod njega vjerovatno bio manje problematican slucaj. Nisu mu stavljali drenove uopste.
Tako da sve zavisi od osobe do osobe.
Jel zna neko koja klinika u NS vrsi operaciju? Ovi u drzavnim su spori, i to jako..
I jel bi radili na privatnim operaciju sa 17 godina?
I jel bi radili na privatnim operaciju sa 17 godina?