GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: GINEKOMASTIJA

Post od Dejanbg »

Apsolutno sve to moze kod privatnika. Razumem te i podrzavam u tome da otklonis problem. Za cenu zovi konkretnu kliniku da pitas, a za iskustva ce se valjda javiti neki novosadjanin.
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Igoor.l napisao:Zdravo svima,
citam vas vise od godinu dana i tek sam sad skupio snage da se registrujem i postavim topic. Imam problem kao i vecina momaka na ovoj diskusiji. Ja nemam toliko izrazenu ginekomastiju ali i ovo malo me ubija polako. Sto neko rece, o odlasku na bazen, more, presvlacenje u svlacionici i ne razmisljam. Tu su uvek siroke majice koje za sad dobro prikrivaju ovu anomaliju. Zadnjih pola godine vredno treniram i nadam se rezultatima ali za sada :(
Ono sta sam hteo da vas pitam je sledece:
Da li postoji privatna klinika kod koje se moze odraditi operacija i pre svega sve potrebne analize (hormoni, krv, ulrazvuk grudi...) ja nemam bas poverenje u drzavne klinike. Sta mislite o klinici Olymp iz NS, cuo sam samo reci hvale za istu. Znate li koja je cena ovakve operacije kod njih ?

hvala,
pozdrav,
Igor.
Poz Igore, sve te analize mozes obaviti u bilo kojem privatnom domu zdravlja. Ja sam bio kod entokrinologa u domu zdravlja Dr. Ristic, kod njih isto mozes da obavis sve ostale preglede, a mislim i da oni isto operisu, ako si punoletan. Ja nisam jos punoletan tako da sve treba da ide preko Instituta za majku i dete. Koje si ti godiste?
Igoor.l
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 31, 2009 5:26 pm

Post od Igoor.l »

Ja sam 88 godiste.
Ono sta ja pokusavam je da moje postedim ove price koja neminovno za sobom vuce stres, raznorazna cimanja itd. Za sada samo prikupljam potrebne informacije i polako slazem mozaik ;) Nadam se brzoj i dobroj odluci.

pozdrav za sve
kole75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 08, 2009 11:57 pm

Post od kole75 »

pozz
Ako moze brz odgovor, treba da radim UZ dojki pa ne znam, da li je 2D UZ dovoljan (1600din.), ili mora 3D (2500din.)
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Post od danijel »

pozz ja sam radio 2D i nije bilo nikakvih problema
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

Evo za one koji su debeli :D Cuo sam od nekih poznanika za test intolerancije na hranu. Oni uzmu krv, i na osnovu toga odrede koje namernice ne smeju da se jedu. Tj te namernice stvaraju salo. Kazu da su odlicni rezultati, i da se osacaju dosta bolje. Ja sam zakazao za 4. decembar, posto nema termina ranije... 011/324-33-97 Vojvode Dobrnca 40 i br 5. Mislim da ima i u NS. Eto, ja cu pokusati i sa tim, pa cu videti sta ce biti. Nisam bas debeo, al bi mogao da skinem koji kilogram. E da kazu da se skida 2 kg nedeljno. To je to poz svima!
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

pozz
Danas odradio UZ,i kaze da je u pitanju masno tkivo. Nalazi krvi su ok, samo mi je hormon FSH - 0,9 (1.4-18.1).
Nije valjda da ce me odbiti za operaciju?
marko12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:21 pm

Post od marko12345 »

igore ja sam 91 god , i ja bi isto da se operisem kod privatnika, ako cujes za nekog dobrog samo javi...meni je iskreno najgore da kazem kevi i caletu, oni ce reci da nastavim da treiram i da ce se povuci,a ja znam da od toga nema nista....i sad cekam pravi trenutam da im sve lepo objasnim , pa pod noz :D
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

Zakazana operacija za 16 februar.
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

kole75 napisao:Zakazana operacija za 16 februar.
U blago tebi ja tereba da cekam do aprila pa tek onda da vidim dal hoce da me operisu jer jos nisam punoletan... Nek ti je sa srecom, sve najbolje!
kole75
Novi član
Novi član

Post od kole75 »

U blago tebi ja tereba da cekam do aprila pa tek onda da vidim dal hoce da me operisu jer jos nisam punoletan... Nek ti je sa srecom, sve najbolje!
Hvala puno!
Ti ces to resiti sa 18 godina, ja resavam sad sa 34 godine. Vazno je da se to odradi kako treba.
danijel
Stalni član
Stalni  član

Post od danijel »

E ljudi operisao sam se pre 6 dana, danas sam tek dosao kuci.

Ovo dobro izgleda bradavice su malo uvucene(to jest one same su ravne ali koza okolo je uvucena zbog zlezda) jel jos se nije popunilo sve za 3 meseca mi je rekla doktorka da ce se sve vratiti u normalu pa kad skinem ovaj zavoj uslikacu se imam i slike od pre pa i mene zanima kako to izgleda :D cu okacim ovde bre :D

Radio sam u drzavnoj ustanovi centar za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u zvecanskoj i do jaja je samo sto mnogo se ceka :D ja sam sve ukupno bio 10 dana al nije mi zao i bio bih 20 jes da je smor al ono uradis ono za sto si dosao .
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

danijel napisao:E ljudi operisao sam se pre 6 dana, danas sam tek dosao kuci.

Ovo dobro izgleda bradavice su malo uvucene(to jest one same su ravne ali koza okolo je uvucena zbog zlezda) jel jos se nije popunilo sve za 3 meseca mi je rekla doktorka da ce se sve vratiti u normalu pa kad skinem ovaj zavoj uslikacu se imam i slike od pre pa i mene zanima kako to izgleda :D cu okacim ovde bre :D

Radio sam u drzavnoj ustanovi centar za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u zvecanskoj i do jaja je samo sto mnogo se ceka :D ja sam sve ukupno bio 10 dana al nije mi zao i bio bih 20 jes da je smor al ono uradis ono za sto si dosao .
TI SE OPERISAO???? JBT JA NISAM NI ZNAO!! AE NEK TI JE SA SRECOM NOVI ZIVOT, SVE NAJBOLJE!!!! :D
danijel
Stalni član
Stalni  član

Post od danijel »

hvala hvala ostajem na forumu pa ako treba nesto tuj sam :D
Vladimir_V90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 1:29 am

Post od Vladimir_V90 »

hmm ja jos nisam napredovao od vadjenja krvi za hormone... imam 1 pitanje, da li je za lipomastiju isto jedino resenje operacija?
Odgovori