GINEKOMASTIJA

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Re: GINEKOMASTIJA

Post od danijel »

eto sve sam zavrsio 11.11.2009 idem u bolnicu :P pa javljam se posle mozda ako uspem da se uslikam posaljem koju sliku :D before and after :P
Uno-Problem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm

Post od Uno-Problem »

bio sam na ultra zvuk....kazu da nemam uopste zlezde....samo masti........omg 3 doktora...svi razlicito.....
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Uno-Problem napisao:bio sam na ultra zvuk....kazu da nemam uopste zlezde....samo masti........omg 3 doktora...svi razlicito.....
znaci liptomastija... jos bolje ako je tako...
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

da sam zakazao operaciju ......otvorili bi me ...ne bi nista nasli...?????

a cudno mi je...ako je Lipomastija.....zasto je tako bradavica iskocena...msm.....ne kontam ....ali kako da ne verujem ovoj doktorici......kad je sve Crno na belo...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Da si zakazao operaciju izvadili bi ti to sto ti pravi problem. Ne mogu sad da trazim, jel si se bavio sportom, tj. jel si probao fizickom aktivnoscu da resis problem?
Uno-Problem
Novi član
Novi član

Post od Uno-Problem »

Treniram rugby vec 1god i mesec dana.....i svo vreme sam isti....a idem i u teretanu......
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Ako sport ne pomogne jedino resenje je operacija...
strale89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 24, 2009 12:51 am

Post od strale89 »

moze jedno pitanje?!dali ste mi u jednom odgovoru,da je za dovodjenje LH,FSH i Testosteron hormona u normalu,potreban caj od tribulus biljke.....zanima me samo gde moze da se nadje,kupi to?!bio sam po prodavnicama zdrave hrane po Sapcu i nikad nisu culi za to,tako da bi mi pomoc dobro dosla.....hvala unapred......
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Ako si 89to godiste kao sto nick kaze, ne trebaju ti nikakvi cajevi na svoju ruku vec da vidis zasto je to tako. Jel si radio analize ili?
Goran990ks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:05 pm

Post od Goran990ks »

Nikada nisam cuo za caj od tribulusa i cisto sumnjam da to postoji. Postoji presovana biljka u obliku tableta koje mozes da kupis u bilo kojoj prodavnici sporske prehrane (pansport, xsport etc.) ima mnogo proizvodjaca ali se sve svede na isto: sjajan preparat za prirodno podizanje nivoa testosterona ALI NE LECI GENKOMASTIJU. Jedini nacin za otklanjanje ginekomastije je operacija.
Sada i ja imam jedno pitanje:
Imam 20 godina i imam ginekomastiju, da li ima dobrih hirurga u drzanim bolnicama koji lepo izvode ovaj zahvat?
Hvala unapred
Goran990ks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:05 pm

Post od Goran990ks »

Uno-Problem napisao:Treniram rugby vec 1god i mesec dana.....i svo vreme sam isti....a idem i u teretanu......
Prijatelju, ja treniram ragbi 5 godina i od njega neces da smrsas, niti od teretane, jedino pomaze kardio i stogo kontrolisana ishrana, ali retko ko je karakter za to.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Od drzavnih bolnica znam za dobra iskustva sa plasticne hirurgije na VMA.
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Ja sam cuo da su ocajni na VMA...
daredevilboy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm

Post od daredevilboy »

vise neg ocajni
Igoor.l
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 31, 2009 5:26 pm

Post od Igoor.l »

Zdravo svima,
citam vas vise od godinu dana i tek sam sad skupio snage da se registrujem i postavim topic. Imam problem kao i vecina momaka na ovoj diskusiji. Ja nemam toliko izrazenu ginekomastiju ali i ovo malo me ubija polako. Sto neko rece, o odlasku na bazen, more, presvlacenje u svlacionici i ne razmisljam. Tu su uvek siroke majice koje za sad dobro prikrivaju ovu anomaliju. Zadnjih pola godine vredno treniram i nadam se rezultatima ali za sada :(
Ono sta sam hteo da vas pitam je sledece:
Da li postoji privatna klinika kod koje se moze odraditi operacija i pre svega sve potrebne analize (hormoni, krv, ulrazvuk grudi...) ja nemam bas poverenje u drzavne klinike. Sta mislite o klinici Olymp iz NS, cuo sam samo reci hvale za istu. Znate li koja je cena ovakve operacije kod njih ?

hvala,
pozdrav,
Igor.
Odgovori