GINEKOMASTIJA
Re: GINEKOMASTIJA
Vadio ja, i znam da se prolaktin nesto jako rano ujutro vadio...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 24, 2009 11:11 pm
mogu da cekam i 18 god..ali ako budem cekao....verovatno ce biti sve gotovo kada budem imao 20god......
......tako da moram u decjoj........

-
- Novi član
A cujte ovo sada........ulazim ja kod Plasticnog....dobar dan dobar dan.... on pogleda ..ginekomastija.. .kaze ajd mi pokazi ja pokazem....i on samo pogleda i kaze.aha..... to se jedino resava operacijom..... i otvara njegovu neku knjigu..i kaze jel moze za februar....da zakazem.......ja gledam....cekaj gde je urin,krv,rengen sta vec....... oni mi vec zakazuju operaciju....a nishta nisam pregledan......kaze moja keva....kao jel mora to tako..on kaze ne mora..nek pije ove lekove..pa nek dodje za 3 meseca na pregled..... ja kazem nesvidja mi se ta terapija.....kaze on " Sta ima tebi da se svijda...nije doktor vlaski ovo bezveze napisao"....samo sam zacutao..i uzeo papire i izasao........tako da .........nista od svega ovoga....... cekam 18 god. pa idem kod momcilovica ili kako vec........
Kukuuuuu, pa kod kog si hirurga bio? Ja sam bio u institutu za majku i dete, sad sam zaboravio kako se zove hirurg, i rekao mi je da to moze da se operise, al da mu trebaju nalazi od endokrinologa... Kolko imas godina?Uno-Problem napisao:A cujte ovo sada........ulazim ja kod Plasticnog....dobar dan dobar dan.... on pogleda ..ginekomastija.. .kaze ajd mi pokazi ja pokazem....i on samo pogleda i kaze.aha..... to se jedino resava operacijom..... i otvara njegovu neku knjigu..i kaze jel moze za februar....da zakazem.......ja gledam....cekaj gde je urin,krv,rengen sta vec....... oni mi vec zakazuju operaciju....a nishta nisam pregledan......kaze moja keva....kao jel mora to tako..on kaze ne mora..nek pije ove lekove..pa nek dodje za 3 meseca na pregled..... ja kazem nesvidja mi se ta terapija.....kaze on " Sta ima tebi da se svijda...nije doktor vlaski ovo bezveze napisao"....samo sam zacutao..i uzeo papire i izasao........tako da .........nista od svega ovoga....... cekam 18 god. pa idem kod momcilovica ili kako vec........
Jaoooo samo da je keva cutala sve bi bilo do jaja bolje i u februaru nego za 2 god 

Cek pa ti si sa nalazom endokrinologa otisao kod hirurga? Sta se onda cudis sto ti je zakazao operaciju. Analiza krvi se radi neposredno pred operaciju zbog anestezije.
e evo ja danas zavrsio sa svim kurcima pregledima i uzeo uput za plasticnog hirurga 

-
- Novi član
Cudim se zato sto i hirurg i endokrinolog nemaju pojma..... ovaj mi pipno sisu i dao mi hormonsku terapiju.....a hirurg.cita nalaz i kaze....operacija......nishta nije provereno na meni.........zato necu da mi zakaze operaciju tek tako.......i mislim da znam zasto imam ginekomastiju......zbog antibiotika....koje sam pio odavno.... ali naravno to nije sigurno
-
- Novi član
@Urke10 , imam 17 god...a za 7 meseci punim 18 god
pa ono ako si ih pio odavno onda bi trebalo i odavno da se povuce??
-
- Novi član
kolko sam citao..ginekomastija se MOZDA povlaci posle (skoro)20-te godine....a ako se ne povuce...operacija....nema druge...
Jbg Uno problem moras da se odlucis...... Prvo hoces operaciju pa ti je to sad radikalno,pa si odbio,pa ces da cekas 18 da ides kod Momcilovica,a sad kazes da ces da cekas skoro 21 godinu......... Ne kontam... Po meni trebao si pristati na operaciju kada je hteo da ti zakaze za februar,a i dobio bi sve sta treba od nalaza da se povadi,al to se radi mesec pred operaciju zbog anestezije,dakle u januaru 2010. Rendgen ti nije potreban jer nemas vise 60 godina
Da si punoletan i Momcilovic bi ti isto zakazao kao i svaki hirurg na prvom pregledu jer zanju da se to resava hiruski... Bez obzira kako ginekomastija nastala... Eto ti kazes da je od antibiotika,al ona je po prestanku uzimanja istih trebala da se povuce,ali nije i najverovatnije da nece...... Razmisli dobro 

-
- Novi član
hvala svima........radicu kako znam......... ako nesto budem uradio javim vam......do tad..........................dovidjenja pozdrav..hvala puno
Uno-Problem napisao:hvala svima........radicu kako znam......... ako nesto budem uradio javim vam......do tad..........................dovidjenja pozdrav..hvala puno

I ja se zahvaljujem svima na ne sebicnoj podrsci pre,za vreme i posle operacije i nadam se da ce moji postovi ako nista bar nekome pomoci oko svega ovoga.... Ja sam zavrsio misiju ovde i zato se odjavljujem sa foruma

Srecno svima
Pozdrav
E nemoj se odjavljujete rasplakacete me!
Ja sam za utorak zakazao kod endokrinologa, pa cu da vidim sta ce biti dalje. Javljacu vam. Poz svima!