Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Moze, maksimalno 250 ml dnevno, tj jedna solja.
Kad ste vec tu iz navednih razloga, saznajte sve o dijabetesu www.diabeta.net
Zbog tog secera od 15, pod hitno muza kod lekara!
JEDNA SOLJA?
Ja pijem jogurt za dorucak i za veceru, i to onaj LIGHT.Tu naviku nosim jos iz Bukovicke banje.
Mozete li mi reci zasto ne bih smela da popijem vise od jedne solje, jer mi to stvarno ne ulazi u glavu.
HAPPINESS IS SOMETHING THAT IS NEVER FAR AWAY.IT'S CLOSE AS THINGS WE DO AND SAY.SO, START EVERY DAY WITH A SMILE ON YOUR FACE, AND MAKE THIS OLD WORLD A HAPPIER PLACE!
Ajde baci pogled da www.diabeta.net pa ce ti mnoge stvari biti jasnije. Akcenat je na "secernim jedinicama", tj. namirnicama sa ugljenim hidratima. Ovaj covek ima secer 15 i ima tip 2, tako da se odgovor ne odnosi potpuno na tebe.
HAPPINESS IS SOMETHING THAT IS NEVER FAR AWAY.IT'S CLOSE AS THINGS WE DO AND SAY.SO, START EVERY DAY WITH A SMILE ON YOUR FACE, AND MAKE THIS OLD WORLD A HAPPIER PLACE!