secer-jogurt?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
zanasu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 15, 2006 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

secer-jogurt?

Post od zanasu »

Moj suprug ima secer :( 15,i volela bih da znam da li sme da pije jogurt,jer obozava? :-?
ovde sam iz radoznalosti i naravno da saznam dosta toga...
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Moze, maksimalno 250 ml dnevno, tj jedna solja.
Kad ste vec tu iz navednih razloga, saznajte sve o dijabetesu www.diabeta.net
Zbog tog secera od 15, pod hitno muza kod lekara!
halle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 12:39 am

Post od halle »

JEDNA SOLJA? :roll:
Ja pijem jogurt za dorucak i za veceru, i to onaj LIGHT.Tu naviku nosim jos iz Bukovicke banje.
Mozete li mi reci zasto ne bih smela da popijem vise od jedne solje, jer mi to stvarno ne ulazi u glavu. :(
HAPPINESS IS SOMETHING THAT IS NEVER FAR AWAY.IT'S CLOSE AS THINGS WE DO AND SAY.SO, START EVERY DAY WITH A SMILE ON YOUR FACE, AND MAKE THIS OLD WORLD A HAPPIER PLACE! :)
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Ajde baci pogled da www.diabeta.net pa ce ti mnoge stvari biti jasnije. Akcenat je na "secernim jedinicama", tj. namirnicama sa ugljenim hidratima. Ovaj covek ima secer 15 i ima tip 2, tako da se odgovor ne odnosi potpuno na tebe. :wink:
halle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 12:39 am

Post od halle »

Uh, sad mi je lakse. :P
HAPPINESS IS SOMETHING THAT IS NEVER FAR AWAY.IT'S CLOSE AS THINGS WE DO AND SAY.SO, START EVERY DAY WITH A SMILE ON YOUR FACE, AND MAKE THIS OLD WORLD A HAPPIER PLACE! :)
Odgovori