Poklanjam

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Poklanjam

Post od Diabeta »

WOW!
Ja se prijavljujem za Skin Prep, ako već neko nije pre mene :D Taman za leto :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
cika_iigy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 12, 2010 11:45 pm

POKLANJAM

Post od cika_iigy »

Imam viska dve kutije Actrapid-a i jednu kutiju Insulatard-a,meni ce propasti,a nekome ce verovatno puno znaciti.

Ako treba nekome neka se javi na forum ili na moj mail [email protected]
kinik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 17, 2010 1:35 pm

Post od kinik »

8 penova Isulatard Novolet
rok trajanja 3 do maja 2011, 5 do oktobra 2012
cicav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 9:14 am

Poklonila bih stare katetere

Post od cicav »

Imam dosta katetera sa isteklim rokom trajanja, ne znam da li je neko zainteresovan, ja sam htela da ih bacim, ali mozda nekom trebaju, radi se o Quickset za Minimed 508 od 6 mm, Softset isto za 508 od 9 mm, Disetronic Rapid isto za 508 6 mm,
ako neko misli da moze da ih iskoristi, neka se javi.
irenicalepotica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 20, 2011 1:07 am

Post od irenicalepotica »

Ako se niko nije javio za insulaterd i acrapid a verovatno jeste evo ja se javljam za svaki slucaj pooozzzz:)
Filos
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 12:06 pm

Post od Filos »

Da li neko ima viška Insulatarda u starim penovima?
Posetite "ČAROBNU KUHINJU" na http://www.carobna-kuhinja.com/
natasavb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 23, 2011 9:45 am

Post od natasavb »

Filos napisao:Da li neko ima viška Insulatarda u starim penovima?
Imam ja 2 pena Insulatarda rok trajanja do 1.2012. i jedan mixtarda, ako nekom treba, rok trajanja do 6.2011.
Od dana prelazim na Lantus Solostar.
Zna li neko da mi kaze u cemu je razlika?
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Lantus različito deluje u odnosu na Insulatard, deluje duže i nema "pikove" u dejstvu. Više možeš čitati na temi "Prelazak na insulinske analoge" (koristi opciju "Traži" ako ne možeš da je nađeš).
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

Post od pajarista »

hmmmm, cudno da se dijabeta nije javila i za insulatard..... saradnik.... a?
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Ne kapiram prozivku, objasnila sam razliku između ova dva insulina. Hejter, a?
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Ok, da ne bude zabune, pošto vidim da pajaristi ovde smeta što se između sebe pomažemo:

1. Aparat i tračice su potrošene, pošto je rok bio kratak. Koristile su ga dve osobe sa tipom 1 u isto vreme, kako bi se potrošio veći broj tračica dok ne istekne rok. Aparat je još uvek živ i zdrav, ako nekom treba da znate (Acu-Check Aviva), ali za njega u Srbiji ne postoje tračice (nisu registrovane).
2. Skin Prep je namenjen našem maratoncu sa dijabetesom tip 1. On se jako znoji dok trenira i ove maramice su mu više nego korisne.
3. Katetere za pumpe smo jedan deo odneli na Internu B kako bi mogli pacijentima da stavljaju probne pumpe, a jedan deo dali trudnici koja je na pumpi, ali nema dovoljno katerera jer mora da menja na svaka 2 dana da bi joj šećeri bili dobri.
4. Lancete smo iskoristili u udruženju tokom javnih akcija provere šećera u krvi stanovništvu.
To što se ja prijavljujem ne znači da ide meni, već udruženju i ljudima kojima je stvarno neophodno. BoJJo to sve zna i još jednom mu ogromno HVALA!!!
E, tako, pajarista, pošto sad imaš kompletan izveštaj kao da si član našeg Upravnog odbora, uživaj i ne provociraj više.
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

Post od pajarista »

citiram: >WOW!
Ja se prijavljujem za Skin Prep, ako već neko nije pre mene Taman za leto< !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo toliko! lepo smisljeno ono o trudnicama i teskim bolesnicima!. a ono o meni i upravnom odboru.... vise govori o piscu!
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Citiraj do mile volje. Svi sve možete proveriti i na Internoj B i pitati maratonca. Nema mesta hejtu. Ako možeš pomozi, ako ne - ne odmaži. Da se ne bismo dalje udaljavali od teme, otvori novu, pa me tamo pljuj koliko ti duša ište :lol:
Sladjana G.
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 7:27 pm

Post od Sladjana G. »

E sad moram da reagujem!Ljuta sam sto Vi, gospodine Pajarista ,napadate Diabetu bez razloga.Vidim da ste relativno novi na ovom forumu,pa Vas molim da malo vise vremena posvetite istom.Videcete da je upravo ona nosilac cele ove stvari i da je pomogla nama na stotine,ako ne i na hiljade,da se dobro edukujemo i prilagodimo novonastaloj situacijom.Da nije nje i jos par ljudi koji bez rezerve daju sebe za nas <slatke>,bili bi u 19 veku po nacinu lecenja dijabetesa.Manite se vi svetskih dostignuca,cajeva,lekova kojih nema kod nas,nego se sdusno bacite na ucenje .Poslusajte Diabetu sto se tice ishrane,fizicke aktivnosti i terapije i bice sve ok.Nece Vam padati na pamet da mi sami sebe potkradamo i varamo,nego ce te sve videti pozitivnije.Zivot je lep, a mi smo tu da damo jedni drugima prijateljski savet i podrsku kad zatreba.Diabeti jos jednom hvala!Nadam se da se sa ovim zavrsava prica o glupostima i da cemo nastaviti da poklanjamo i razmenujemo ono sto imamo i mozemo.
ivicai57
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 22, 2010 12:18 pm

Post od ivicai57 »

Jos jedan glas za Diabetu :D :D :D
Fabrika secera; kvalitet: I-; godina proizvodnje: decembar 2009 god.
Odgovori