KREMA ZA NOGE molim pomoc

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
donkihot
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

KREMA ZA NOGE molim pomoc

Post od donkihot »

Jedna ucesnica foruma je svojevremeno,davno, napisala naziv masti ili kreme koja joj jako pomaze kod nege nogu.Kako opciju trazi ne mogu da koristim, jednostavno ne otvara na moj upit ili ja neznam sta sve treba napisati, MOLIM ucesnike foruma da mi pomognu da nadjem taj post,ili da mi odgovore koja je to krema ili mast.
Zahvaljujem
kozelj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 15, 2005 12:41 pm

Post od kozelj »

K.Sladjana je u temi ''Nije reklama'' pisala o takvoj kremi:

''Firma Donna Natura je Beogradska a ja neznam gde je ima u slobodnoj prodaji osim kod ovih iz MEDINIC koji su je tamo prodavali...inace kosta 275,oo din-50ml, potrazite, necete se pokajati..
evo i telefona MEDINIC-a pa se raspitajte: 011/304 77 44''
jasbi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
Kontakt:

Post od jasbi »

Upravo sam proverila i odmah da vam javim.... :D

To je krema za tkz. "dijabetičarsko stopalo", tako mi je rekla gospodja koja se javila. Utrljava se u kožu 2,3 puta dnevno radi bolje cirkulacije krvi, jer dijabetes prvo napada taj deo nogu. Hidrira i hrani kožu.
Može se kupiti kod njih, "Medinic"-u, na Crvenom krstu, Ul. Radivoja Koraća br. 4. Trnutno je nema, ali bi trebala nova tura doći sutra. Sve bliže informacije na tel. 30-87-214.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Samo ne sme da se utrljava između prstiju, jer je tu koža tanka, a krema sadrži ureu.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
jelenatl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 02, 2007 9:31 pm

Post od jelenatl »

Apoteka u kojoj se pravi ta krema se nalazi na tri lokacije u gradu: u Njegosevoj 31, u Proleterske Solidarnosti 2-4 kod Arene i u Dzona Kenedija 69 na Novom Beogradu.
Tamo je ta krema i malo jeftinija, tacnije 250din.
Majčina dušica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2019 11:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: KREMA ZA NOGE molim pomoc

Post od Majčina dušica »

0 pregleda
Da li je neko koristio Cedralex kremu (čitala sam o njoj na ovom sajtu: https://www.cedralex.rs)? Treba mi nešto za umorne noge nakon stajanja na poslu tokom cele smene. Interesuje me da li je nekom pomogla?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: KREMA ZA NOGE molim pomoc

Post od aaaca »

За крему не знам али ово ће ти сигурно помоћи под условом да пронађеш право сирће и прави мед: http://*/index.html?stranica=s ... irkulacija
Odgovori