Dijabetičari na novom radiju

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Dijabetičari na novom radiju

Post od Diabeta »

Pa, evo i noviteta po pitanju radio emisije. Ona ce ponovo ici, ali na drugoj radio stanici, koja se (na zalost) slusa samo u Beogradu.
Subotom od 10.00h (pre podne, jeeee) na 99.3 MHz, Radio Akcija.
Krecem iduce subote, 14.01.06. Ako budete bili "svoji" nakon slavlja, cujemo se.... :D
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Termin emisije je promenjen i od sledece subote (25/02) ce ici od 12.00h.
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Vesti iz sveta koje prevodim za radio emisiju sam postavila i na sajt www.diabeta.net tako da i oni koji ne mogu, ili ne slusaju emisiju, imaju prilike da procitaju sta se desava. :wink: Za domace teme, forum je dovoljan :D
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Od juna meseca radio emisija "DiabetaNet" se ne emituje, jer stanica na kojoj sam radila nije dobila frekvenciju. Sada se neke stvari ponovo menjaju, možda emisija krene na nekoj nacionalnoj frekvenciji, ali to je sve na dugačkom štapu.
Ako imate predloge i prijatelje po radijima (sa nac. frekvencijom) u Beogradu, ja sam voljna da ponovo pokrenem emisiju, jer je stvarno bila slušana.
Osim toga, imamo sada i kampanju za UN rezoluciju o dijabetesu, koju je lakše "progurati" uz pomoć medija. Hvala vam unapred na pomoći. :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Blackboard8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2019 10:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Dijabetičari na novom radiju

Post od Blackboard8 »

I've been following for a long time. Who can recommend Some good knowledge
Odgovori