Šteta
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Cini mi se da pricamo o istoj devojci posto se poklapaju Vase konstatacije o njoj. Jedino je majka ne tera nasilno posto iz ne znam kog razloga dobrovoljno uzima mada je vrlo apaticna i ume da nece nista, da je nije briga za nju samu... Pisao sam joj za ovaj forum ali ima problema i sa vidom... Pa ako joj znate broj telefona mozete se cuti ili mozemo kao sto vidim postoje i privatne poruke pa ako hocete mogu joj reci da biste popricali sa njom i ako dozvoli dacu joj Vas boj. Ukoliko budete zeleli mogu Vam poslati da probate, od prodaje nema nista buduci da su kolicine koje imam dovoljne za jos koji mesec za ove koji vec uzimaju, vecinom poznanici i prijatelji a eto ovde sam saznao da toga ima i kod nas ba je greota uvoziti kada moze da se nadje kod nas. Dakle distribucija me ne interesuje ali sam rad da Vam posaljem da probate. mogu da pitam i neke od ovih sto uzimaju da Vam u tim privatnim porukama (samo da prvo vidim kako se to radimary napisao:E pa Rick ako je Marijani pomoglo ja ti verujem![]()
Devojka je ležala na Institutu pre pet godina i već tada bila u problemima sa gangrenom, cirkulacijom, bubrezima itd. Ali poznajući nju verovatno joj majka kašikom gura to u usta![]()
Nego, ja ću da probam ako mi daš da kontaktiram ljude iz Bg koji imaju iskustva sa tim. I naravno, ako daš neku količinu gratis![]()
Ako meni pomogne onda imaš i distributera
Znači, vi stojite iza ovoga?? Strašno... Klasična "navlakuša", naravno bez pokrića. Još kad bi ljudi znali da iza cele priče stoje ljudi koji se bave računarima.....Sušeni prah je posebno korišćen u lečenju dijabetesa. Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, ima antiupalno dejstvo i iznad svega, ima sposobnost prevencije dijabetskih kardiovaskularnih oboljenja. Ima zaštitni efekat na Langerhansova ostrvca (ćelije koje produkuju hormone u pankreasu, na primer, insulin). Jedan i po sat nakon konzumiranja coprinus praha, nivo šećera u krvi je redukovan za 41%. Tri sata kasnije snižava se za 31%. Čak šest sati kasnije krv sadrži i dalje 20% manje šećera.
Bar sam iskreno rekao da smo prepisali sajt sa www.vitalpilze.de i da se bavimo racunarima. To je stojalo jos u prvoj poruci tako da nisam nista probao da mutim vec sam zaista zelo da mi neko pomogne sa svojim iskustvima jer me je bio strah da im dalje to isto dajem. Do sada je oko 50-tak ljudi uzelo Coprinus, vecini sam dao jer nisam svakako znao sta bih sa tim a manji broj koje nisam poznavao su platili nabavnu cenu uvecanu za carinu i pdv tako da se nije radilo ni o kakvom materijalnom ucinku vec nisam mogao uvesti samo toliko koliko mi je trebalo za drugaricu pa kada sam video koliko jos ljudi u mojoj okolini ima problema sa tim delio sam i njima da bih se posle uplasio da im vremenom jos ne bude neka steta od toga.Diabeta napisao:Odlično, jedva čekam rezultate. Mogu samo da pohvalim ricka za ovu inicijativu. E, nakon dobijanja rezultata, možete ih objaviti na sajtu, a ne prepisati sa nekog drugog sajta i uzeti ih zdravo za gotovo...Obaška što su objavljeni rezultati rađeni na istraživanjima kod miševa, a stavili ste ih kao da je kod ljudi došlo do smanjenja glikemije za toliko i toliko. Molim, ispravite tekst na sajtu pod hitno! Mislim konkretno na ovo:
Znači, vi stojite iza ovoga?? Strašno... Klasična "navlakuša", naravno bez pokrića. Još kad bi ljudi znali da iza cele priče stoje ljudi koji se bave računarima.....Sušeni prah je posebno korišćen u lečenju dijabetesa. Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, ima antiupalno dejstvo i iznad svega, ima sposobnost prevencije dijabetskih kardiovaskularnih oboljenja. Ima zaštitni efekat na Langerhansova ostrvca (ćelije koje produkuju hormone u pankreasu, na primer, insulin). Jedan i po sat nakon konzumiranja coprinus praha, nivo šećera u krvi je redukovan za 41%. Tri sata kasnije snižava se za 31%. Čak šest sati kasnije krv sadrži i dalje 20% manje šećera.Nemam reči...
I BoJJova ideja uopšte nije loša, ali za dobijanje relevantnih podataka treba više ljudi. Npr. 10 osoba sa tipom 1 i 10 osoba sa tipom 2. Onda pratiti njihovo stanje, beležiti sve promene i to je to. Zna se kako se rade studije... Iskustvo jednog čoveka nam ništa ne znači...