Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Sve pohvale i prelep provod! Na žalost nisam u mogućnosti da ove godine prisustvujem,ali nadam se prekrasnoj žurci i sledeće godine! Ali i ja imam lep povod i provod da podelim sa svima Vama 12.06.2008.god.MOJA ĆERKICA SLAVI 1.ROĐENDAN. Stoga podržavam sve aktere i aktivnosti i prevelik trud za i najmanji osmeh na licu upućen pre svega deci sa dijabetom ,pa i nama odraslima...Budite slatki po izgledu i raspoloženju ,a umereni u profilima...POZDRAV IZ ZR.
nego sta nam je sve potrebno za tu zurku sem lepog raspolozenja:)
Dosli bi Marija,moj suprug i ja naravno ako je to ok ....ima li ogranicenja recimo u tim koktelima.....sala mala je ne pijem ni kad nisam a kamo li kad jesam okrugla(trudna) .....nece li splav da potone:) i td......
juhuuuuu juuupiiiii onda ako je sve dogovireno bice ljuljaju se splavovi i da dodam koji razlog slavlju Maki ce krenuti u vrtic a ja postala malo matorija danas i tako izgleda ima puno nas blizanaca.......ZURKA ZURKA.....
Hvala svima koji su bili!! I pored kiše, fudbalskog prvenstva i premijere filma "Sex i grad", ipak smo se okupili u zavidnom broju
Filos, dsara, mary, Zemunac (koji je trenutno ovde i sve vas pozdravlja).... Mala Anja nam je bila zvezdica večeri!
Nadam se da ste se lepo proveli i mislim da moramo ovakve "akcije" da organizujemo češće!