Znojenje stopala

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
hana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 22, 2005 7:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Znojenje stopala

Post od hana »

Od cega zavisi koliko se znoje stopala? Da li tome mora postojati neki uzrok, ili je prosto tako kako je, ako se nekome mnogo znoje, pa mora stalno da ih pere? Da li postoji neki nacin da se znojenje umanji, ili moraju vecito da se koriste neki preparati, puderi ili slicno?
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Mene isto ovo jako zanima posto imam te probleme...jako znojenje stopala...

pozdrav
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Dr.Hauschka ima u svojoj paleti balzam za negu stopala od ruzmarina-Rosemary Foot Balm.

Ovaj balzam sprečava povećano znojenje stopala te proširenje bakterija i gljivica na koži između prstiju. Takođe omekšava rožnatu kožu na stopalima. Svila reguliše lučenje i upija suvišnu vlagu dok ruzmarin stimuliše i osvežava umorna stopala.
gladiatorbt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 10:59 pm

Post od gladiatorbt »

takodje imam probleme sa znojenjem nogu, u zadnjih godinu dana intenzivno. Cesto perem patike u ves masini, koristim samo 100% pamucne carape.......pre neki dan sam cuo savet od prijatelja da probam sa nekom tecnostu koja se kupuje u apoteci , koristi se 10dana a po potrebi i duze. Ona deluje na zatvaranje pora i zlezda koje luce znoj... Interesuje me da li smem sam da pocnem da koristim tu tecnost ili bih trebao da odem kod lekara opste prakse, dermatologa ili nekog drugog specijaliste...?
Odgovori