vocne kiseline
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
vocne kiseline
Koja je razlika izmedju muradovih i neostrata kiselina? Sta daje bolje rezultate? Bila sam na jednom tretmanu sa neostrata kiselinama ali bi sad krenula na muradove kiseline zato sto mi je jeftinije. Hvala za savet
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Razlika je u pH vrednosti kiseline, velicini molekula pa samim tim i dubini prodiranja. NeoStrata kiseline imaju nizi pH, i daju bolje rezultate. Za razliku od Muradovih, u pitanju je slobodna glikolna kiselina,neneutralisana.
Uz to, NeoStrata kiseline rade samo doktori u svim procentima, i Visi kozmeticari 20% i 35%, sto govori o ozbiljnosti i rezultatima.
A sto se cene tice, na kraju ce da dodje na isto posto za dobre rezultate treba gotovo pa duplo manje NeoStratinih tretmana.
Ovo govorim iz profesionalnog iskustva, ja sam u pocetku bila vise nego iznenadjena brzim rezultatima NeoStratinim kiselinama.
Pozdrav.
Uz to, NeoStrata kiseline rade samo doktori u svim procentima, i Visi kozmeticari 20% i 35%, sto govori o ozbiljnosti i rezultatima.
A sto se cene tice, na kraju ce da dodje na isto posto za dobre rezultate treba gotovo pa duplo manje NeoStratinih tretmana.
Ovo govorim iz profesionalnog iskustva, ja sam u pocetku bila vise nego iznenadjena brzim rezultatima NeoStratinim kiselinama.
Pozdrav.