vocne kiseline

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
selena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 10, 2008 10:22 am

vocne kiseline

Post od selena »

Koja je razlika izmedju muradovih i neostrata kiselina? Sta daje bolje rezultate? Bila sam na jednom tretmanu sa neostrata kiselinama ali bi sad krenula na muradove kiseline zato sto mi je jeftinije. Hvala za savet
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Razlika je u pH vrednosti kiseline, velicini molekula pa samim tim i dubini prodiranja. NeoStrata kiseline imaju nizi pH, i daju bolje rezultate. Za razliku od Muradovih, u pitanju je slobodna glikolna kiselina,neneutralisana.
Uz to, NeoStrata kiseline rade samo doktori u svim procentima, i Visi kozmeticari 20% i 35%, sto govori o ozbiljnosti i rezultatima.
A sto se cene tice, na kraju ce da dodje na isto posto za dobre rezultate treba gotovo pa duplo manje NeoStratinih tretmana.
Ovo govorim iz profesionalnog iskustva, ja sam u pocetku bila vise nego iznenadjena brzim rezultatima NeoStratinim kiselinama.
Pozdrav.
Odgovori