Ovu temu otvaram zato sto zelim da svi cujete za cudo od kreme:Vichy Normaderm!Ja sam za nju cuo na ovom sajtu i odmah uzeo,i od tada mi je koza cistija i svezija!I sto je najbitnije utice na mascenje i crvenilo.Jeste da je koristim 5-6 dana,ali to je dovoljno da vidim poboljsanje!Iskreno,nemam potrebu da cistim lice po 100X na dan!Nisam siguran ali mislim da postoji i sapun iz ove kolekcije,medjutim meni je dobro i sa Eucerin Sapunom!
PROBAJTE,NEMATE STA DA IZGUBITE I VIDECETE REZULTATE!
Cena je (pristupacna)1409 din.
Vichy Normaderm
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam koristio tu kolekciju mozda 2 mjeseca.
Bio sam zadovoljan, onak nije bas najbolje ali nije bilo ni lose!
To je bilo razdoblje kad sam bio na antibiotiku pa nije bilo strasno lice.
Sad...ne znam da li bi mi uopce sta pomoglo.
To moze korsitii netko tko nema bas problema sa licem ali mi koji imamo...nista nam nece pomoci! (bar ne iz te kolekcije)
Ta krema ne rijesava problem...mozda sitne ali to je sve "kozmetika"...meni npr. treba lijek - nesto sto djeluje agresivnije i efikasnije!
Od toga nisam imao nikakve koristi...
ogu pohvaliti peeling koji se koristi 1-2 puta tjedno i od njega mi je koza bila glatka i nesto cistija...
Sad sam se zapustio! Vec mi je dosta kremica i svega...nema tu srece!
Sad uskoro idem na Roacutan i nema druge!
Ako i ne pomogne, to je ipak najefikasniji lijek za akne!
Ili ja ili akne, ali ovak vise ne ide!
Zivot mi se promijenio totalno...sta sam sve propustio u zadnje 2 godine zbog akni...zalosno!
Bio sam zadovoljan, onak nije bas najbolje ali nije bilo ni lose!
To je bilo razdoblje kad sam bio na antibiotiku pa nije bilo strasno lice.
Sad...ne znam da li bi mi uopce sta pomoglo.
To moze korsitii netko tko nema bas problema sa licem ali mi koji imamo...nista nam nece pomoci! (bar ne iz te kolekcije)
Ta krema ne rijesava problem...mozda sitne ali to je sve "kozmetika"...meni npr. treba lijek - nesto sto djeluje agresivnije i efikasnije!
Od toga nisam imao nikakve koristi...
ogu pohvaliti peeling koji se koristi 1-2 puta tjedno i od njega mi je koza bila glatka i nesto cistija...
Sad sam se zapustio! Vec mi je dosta kremica i svega...nema tu srece!
Sad uskoro idem na Roacutan i nema druge!
Ako i ne pomogne, to je ipak najefikasniji lijek za akne!
Ili ja ili akne, ali ovak vise ne ide!
Zivot mi se promijenio totalno...sta sam sve propustio u zadnje 2 godine zbog akni...zalosno!
-
- Aktivan član
Samo cu ti reci da nisi jos iskusan u rijesavanju problema...
Koliko god mislis da si puno toga probao i napravio...vjeruj mi...jos si daleko!
Sve sto zelite - pitajte rado cu pomoci!
Ja sam iz istocnog dijela Hrvatske ali sam bio i na lijecenju u Beogradu, tak da sam upoznat dobro i sa situacijom kod vas...
Koliko god mislis da si puno toga probao i napravio...vjeruj mi...jos si daleko!
Sve sto zelite - pitajte rado cu pomoci!
Ja sam iz istocnog dijela Hrvatske ali sam bio i na lijecenju u Beogradu, tak da sam upoznat dobro i sa situacijom kod vas...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Osecao sam se i ja tako ali sada ne!Daj mi bar jedan jak primer sta si propustio,ja jesam se bio povukao,ali to je bilo zato sto sam ja to tako hteo a ne drugi!
Cinjenica je da je terapija akni duga moooooooozda i skupa kada se se na kraju sve sabere,ali bez neprestalne borbe neces stici do cilja,a ja imam nameru da uskoro stignem do tog cilja!
Znam i ja sam umoran vishe od krema i kremica ali ne odustajem,radim to svaki dan,pa i kad me mrzi!
Ulozi u sebe "danas" da bi ti se "sutra "vratilo!
Naoruzaj se zivcima,strpljenjem i ne posustaj na prvu prepreku!Izgubio si borbu,ali ne i rat!!!To je moj moto,kada su u pitanju akne tj.kada probam neki preparat a ne dobijem zeljeni efekat!!!!!!!!Veliki pozzz
Cinjenica je da je terapija akni duga moooooooozda i skupa kada se se na kraju sve sabere,ali bez neprestalne borbe neces stici do cilja,a ja imam nameru da uskoro stignem do tog cilja!
Znam i ja sam umoran vishe od krema i kremica ali ne odustajem,radim to svaki dan,pa i kad me mrzi!
Ulozi u sebe "danas" da bi ti se "sutra "vratilo!
Naoruzaj se zivcima,strpljenjem i ne posustaj na prvu prepreku!Izgubio si borbu,ali ne i rat!!!To je moj moto,kada su u pitanju akne tj.kada probam neki preparat a ne dobijem zeljeni efekat!!!!!!!!Veliki pozzz
-
- Aktivan član
Da, upravu si...sve je to ok sto si napisao.
Valjda cu kroz 6 mjeseci postici neke rezultate Roacutanom.
A jednom prilikom cu ti na pm napisati koliko sam potrosio vremena, zivaca i novaca!
A jos nista...
Pazi...uopce nisam pitao za cijenu...samo da pomogne...
Samo obilazio metropole...Zagreb...Beograd...ali jos nista!
Sve ce ti biti jasno kad vidis kako su protekle zadnje 2 godine.
Jedino se nadam da ce Roacutan to rijesiti...a ako ne?! ...onda vise ne znam kako izaci na kraj s tim!
Valjda cu kroz 6 mjeseci postici neke rezultate Roacutanom.
A jednom prilikom cu ti na pm napisati koliko sam potrosio vremena, zivaca i novaca!
A jos nista...
Pazi...uopce nisam pitao za cijenu...samo da pomogne...
Samo obilazio metropole...Zagreb...Beograd...ali jos nista!
Sve ce ti biti jasno kad vidis kako su protekle zadnje 2 godine.
Jedino se nadam da ce Roacutan to rijesiti...a ako ne?! ...onda vise ne znam kako izaci na kraj s tim!