Vasa iskustva - pomoc za mene

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
zabrinut_momak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 10:58 pm

Vasa iskustva - pomoc za mene

Post od zabrinut_momak »

E ovako, ovo su moji problemi pa ako se neko nekad susreo sa njima i uspjesno prebrodio neka pomogne i meni.

Imam dosta masnu kozu koja dovodi do stvaranja fleka po licu,crvenih. Ono ne vidim ih u kuci ali kad izadjem na svjetlost,poludim, kao da sam neki bolesnik. Samo sam koristio Puder Kosili ali to mi nista ne pomaze , zabijelim lice ali kad isperem e tad se tek koza izritira i ta osetljiva mjesta dobiju fleke jos vise

Dalje. Imao sam prije 4-5 mjeseca bas veliku bubuljicu na nosu , prosla je ali je ostavila dosta veliki oziljak , kao mali krater, nervira me jer je tacno na nosu i crvenkasto je,kao rudolf sam :( ,ima li sta da otklonim ovo. Mislim nesto da izravna kozu od pretkhodnih bubuljica ,imam i neke tackice po licu.

I jos najmanji problem, na izuzetno tankoj kozi ispod ociju , imam ukupno tri,pa ne znam kako da ih nazovem , bubuljice,mada ne vjerujem da su to. Vrlo su male, zute su boje ,kad probam da to istisnem ,uzasno boli i nema sanse da izadje, kao da nije bubuljica.Jel se susrecao ko kad sa ovim .

Hvala svima koji odvoje malo vremena da odgovore...
NOxtrap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 12, 2009 10:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Vasa iskustva - pomoc za mene

Post od NOxtrap »

To ispod ociju su ti verovatno mikrociste, nemoj dzabe da se trudis da ih stiskas sam, jer nema svrhe. Otidji kod dermatologa, meni se to desilo par puta, odem, onda ona to odstrani (zvuci grozno ali nista ne boli ne brini).
Voici ma signature.
zabrinut_momak
Novi član
Novi član

Post od zabrinut_momak »

Ok hvala, a je li ko micao biljeg sa lica?
Meni je tacno na bradu i mnogo mi smeta, i brada raste na njemu :( :( :(
NOxtrap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 12, 2009 10:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NOxtrap »

Ovaj, a sta je biljeg? :o
Voici ma signature.
zabrinut_momak
Novi član
Novi član

Post od zabrinut_momak »

Beleg, uh , ako znam da ti odgovorim crka ;) ,mi crnogorci to nazivamo biljeg, to ti je ono crno ,moze da bude na ledja, vratu, licu, moze da bude samo tackica,moze malo veci??? Shvatas???
Odgovori