Uvek masna kosa..

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
uzicanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 2:03 pm

Uvek masna kosa..

Post od uzicanka »

Ocajna sam..Oduvek mi se mastila kosa,morala sam da je perem svaki drugi dan.U poslednje vreme je perem svaki dan,a kako stvari stoje pocecu da je perem i dva puta dnevno.Jako me to opterecuje,zaposlena sam i imam puno obaveza,jedva postizem takav tempo pranja i mascenja kose.Bila sam skoro i kod ginekologa,vadila rezultate,bila kod zubara,rekla bih da sam zdrava..Koza lica mi je normalna.Molim Vas,imate li neki savet,neku rec utehe? :(
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Pokusajte da perete kosu samponima koji su blagi i ne isusuju kozu jer kao reakcija na isusivabnje nastaje jos jace mascenje. Mozda biste mogli da koristite i oralne kontraceprive tipa jeanine jer oni smanjuju lucenje lojnih zlezda.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
uzicanka
Novi član
Novi član

Post od uzicanka »

Toliko se zamasti u toku samo jednog dana,da kada je perem nekim od bebi-sampona,ne mogu dobro ni da je operem..Grozno zaista.. :x
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Msna kosa

Post od mr ph. Silvio »

Probajte Vichy sampon (zeleni) sa selen-sulfidom. On je prvenstveno namenjen protiv peruti, ali odlicno deluje i na masnu kosu.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

bebi samponi su kiseli i oni nisu dobri za odrasle a i ja imam informacije da je Vishyjev sampon sa selenijum sulfidom odlican
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
uzicanka
Novi član
Novi član

Post od uzicanka »

Kupicu obavezno!!!Sve bih kupilai uradila samo da mi pomogne!!Hvala na odgovorima!!!
Odgovori