Uklanjanje mladeza radio-talasima: da ili ne?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Uklanjanje mladeza radio-talasima: da ili ne?
Imam dobro iskustvo sa skidanjem oko 14 mladeza,(nema oziljaka) koje sam uradila prije 20godina u Kragujevcu kod doktora cije sam ime nazalost zaboravila. On je ustvari doktor hemije i nadam se da jos obavlja svoj posao, koji zasluzuje samo pohvale. Moja cerka je tada bila 9meseci a sada je naravno 20 godina starija. Ne zivimo odavno na prostorima bivse Yu, i planiramo da idemo krajem godine. Jedan od razlogaje je da moja cerka skine desetak mladeza kod istog doktora. Zahvalna sam, ako neko moze da mi pomogne sa imenom od doticnog doktora.
Puno hvala
Puno hvala
Da li je neko bio skoro u klinici ORS ?Zanimaju me iskustva i cena skidanja mladeza radiotalasima.Razumela sam da je cena za skidanje 5 mladeza 21000din ,u cenu je uracunata i dermoskopija i hpv.Ako je neko skidao radiotalasno neka se javi
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 19, 2019 3:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Radiotalasno uklanjanje mladeža - veliko DA isključivo ako vam uklanjanje radi iskusna osoba sa dobrim aparatom. Znači bolje platite veću cenu, nego da do kraja života nosite ožiljke!! Mislim da je u Srbiji, a i šire ubedljivo najbolji dr Igor Jeremić, vidi se po iskustvima pacijenta...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Preporucujem Vam PoliklinikuJatros, izvrstan tim strucnjaka i vrhunski plasticni hirurg, saradjuju sa nalboljim patolozima koji rade histopatoloski pregled mladeza, kao i preventivne preglede, dermoskopiju. Zaista necete pogresiti.