Uklanjanje mladeza radio-talasima: da ili ne?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Pokusajte da izbegnete Divu i ORS. Ima dosta razloga zasto.
Luz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 12:37 pm

Post od Luz »

jel moze neko da mi kaye gde da odem....posto ja necu odustati dok ga ne uklonim jer kad sam vec krenula sa tim bar da ga ljudski zavrsim?????
Luz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 12:37 pm

Post od Luz »

da li smem da koristim antipigmentne kreme???mozda mi se tako povuce ovaj ostatak mladeza???
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Da li bi neko mogao da mi preporuci neku dobru kliniku radi otklanjanja mladeza i keratoza?
Vojislava, da li ti imas neku preporuku? Zahvaljujuci tebi neke stvari sam naucila. :)
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Javi se na moj e-mail da ne ispadne javna reklama. Imala sam neke probleme kada sam slala PP
leto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 12, 2009 12:51 pm

Re: Uklanjanje mladeza radio-talasima: da ili ne?

Post od leto »

Imam dobro iskustvo sa skidanjem oko 14 mladeza,(nema oziljaka) koje sam uradila prije 20godina u Kragujevcu kod doktora cije sam ime nazalost zaboravila. On je ustvari doktor hemije i nadam se da jos obavlja svoj posao, koji zasluzuje samo pohvale. Moja cerka je tada bila 9meseci a sada je naravno 20 godina starija. Ne zivimo odavno na prostorima bivse Yu, i planiramo da idemo krajem godine. Jedan od razlogaje je da moja cerka skine desetak mladeza kod istog doktora. Zahvalna sam, ako neko moze da mi pomogne sa imenom od doticnog doktora.

Puno hvala
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

Da li je neko bio skoro u klinici ORS ?Zanimaju me iskustva i cena skidanja mladeza radiotalasima.Razumela sam da je cena za skidanje 5 mladeza 21000din ,u cenu je uracunata i dermoskopija i hpv.Ako je neko skidao radiotalasno neka se javi
MarkoBGD212
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 19, 2019 3:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od MarkoBGD212 »

Radiotalasno uklanjanje mladeža - veliko DA isključivo ako vam uklanjanje radi iskusna osoba sa dobrim aparatom. Znači bolje platite veću cenu, nego da do kraja života nosite ožiljke!! Mislim da je u Srbiji, a i šire ubedljivo najbolji dr Igor Jeremić, vidi se po iskustvima pacijenta...
voque
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od voque »

Preporucujem Vam PoliklinikuJatros, izvrstan tim strucnjaka i vrhunski plasticni hirurg, saradjuju sa nalboljim patolozima koji rade histopatoloski pregled mladeza, kao i preventivne preglede, dermoskopiju. Zaista necete pogresiti.
Odgovori