Imam promene na kozi glave, crvenilo i svrab. Izvresen mi je mikoloski pregled-kultura.
Rezultat je sledeci:TRICHOPYTON SP.
Doktor preporucuje LAMISIL kremu i sampon SQUAPHANE. Nema vidljivih rezultata posle 7 dana. Dali bi trebala uzimati jos neke vrste lekova.
TRICHOPYTON SP
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: TRICHOPYTON SP
Ukoliko se radi o delu glave koja je prekrivena dlakom obavezno je uzimanje i antimikotika u vidu tableta. Promenite dermatologa.gordana024 napisao:Imam promene na kozi glave, crvenilo i svrab. Izvresen mi je mikoloski pregled-kultura.
Rezultat je sledeci:TRICHOPYTON SP.
Doktor preporucuje LAMISIL kremu i sampon SQUAPHANE. Nema vidljivih rezultata posle 7 dana. Dali bi trebala uzimati jos neke vrste lekova.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 28, 2009 10:43 pm
-
- Novi član
Da radi se glavi gde ima kose, tacnije oko potiljka.vojislava napisao: Ukoliko se radi o delu glave koja je prekrivena dlakom obavezno je uzimanje i antimikotika u vidu tableta. Promenite dermatologa.
Kao sto sam vec napisala, promenite dermatologa. Neophodno Vam je.gordana024 napisao:Da radi se glavi gde ima kose, tacnije oko potiljka.vojislava napisao: Ukoliko se radi o delu glave koja je prekrivena dlakom obavezno je uzimanje i antimikotika u vidu tableta. Promenite dermatologa.
Gljivicna infekcija na glavi, ukoliko se ne leci, moze da ostavi polja bez dlake.
-
- Novi član