TRICHOPYTON SP

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
gordana024
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 28, 2009 10:43 pm

TRICHOPYTON SP

Post od gordana024 »

Imam promene na kozi glave, crvenilo i svrab. Izvresen mi je mikoloski pregled-kultura.
Rezultat je sledeci:TRICHOPYTON SP.
Doktor preporucuje LAMISIL kremu i sampon SQUAPHANE. Nema vidljivih rezultata posle 7 dana. Dali bi trebala uzimati jos neke vrste lekova.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ja ne znam jesu li ovo antimikotici, Vi izgleda ne zivite u Srbiji. Ako i jesu, potrebno je, kad vec ne ide sa njima, promeniti ih.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Re: TRICHOPYTON SP

Post od vojislava »

gordana024 napisao:Imam promene na kozi glave, crvenilo i svrab. Izvresen mi je mikoloski pregled-kultura.
Rezultat je sledeci:TRICHOPYTON SP.
Doktor preporucuje LAMISIL kremu i sampon SQUAPHANE. Nema vidljivih rezultata posle 7 dana. Dali bi trebala uzimati jos neke vrste lekova.
Ukoliko se radi o delu glave koja je prekrivena dlakom obavezno je uzimanje i antimikotika u vidu tableta. Promenite dermatologa.
gordana024
Novi član
Novi član

Post od gordana024 »

Nisi antimikotici, to sam i sumnjala, zato i pitam dal treba da se promene lekovi i koji, iz Srbije sam.
gordana024
Novi član
Novi član

Post od gordana024 »

vojislava napisao: Ukoliko se radi o delu glave koja je prekrivena dlakom obavezno je uzimanje i antimikotika u vidu tableta. Promenite dermatologa.
Da radi se glavi gde ima kose, tacnije oko potiljka.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

gordana024 napisao:
vojislava napisao: Ukoliko se radi o delu glave koja je prekrivena dlakom obavezno je uzimanje i antimikotika u vidu tableta. Promenite dermatologa.
Da radi se glavi gde ima kose, tacnije oko potiljka.
Kao sto sam vec napisala, promenite dermatologa. Neophodno Vam je.
Gljivicna infekcija na glavi, ukoliko se ne leci, moze da ostavi polja bez dlake.
gordana024
Novi član
Novi član

Post od gordana024 »

Hvala na odgovorima, promenucu dermatologa.
Odgovori