Флеке на кожи

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Aleksandra*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 3:44 pm

Флеке на кожи

Post od Aleksandra* »

Поздрав свима!
Молила бих да ми помогнете мишљењем, ако можете, овако на невиђено. Пре неке 2,5 године почеле су да ми се појављују тамне флеке на кожи. И то само на одређеним деловима, конкретно, на појасу, на куковима и испод мишке. Ја сам била на Одељењу за кожне болести у ул. Џорџа Вашингтона и лекар ми је рекао (без икаквих претрага) да је то од претеране употребе купке/гела за туширање (било је лето, па је, вероватно, због тога то рекао или у недостатку боље дијагнозе). Преписао ми је неку крему која ми је прављена у апотеци. То би се заиста повлачило (веома споро) у времену коришћења те креме, али би се опет јавило.
Сигурно ће Вам бити смешно када Вам ово кажем, али сам схватила да ми то излази од ношења доњег веша. Односно, појављује се на местима где се налази гума, односно, на местима где је кожа притиснута нечим (грудњак, гаћице). Да кажем и то, да уопште не носим узак и неудобан веш, па ме зато то још више брине.
Унапред Вам хвала.
Odgovori