Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
A sta je sa sekundarnim NEZELJENIM efektima primene lasera (preko 30%).
Jel treba da vam posaljem citate iz Blacwell Dermatology?
LAser u stvari greje pojedine slojeve koze (6 slojeva) i zbog razlicitih debljina (citaj drugacijih tipova koze) efekat je tesko sa velikom tacnoscu predvideti. Posledice mogu biti izrazene odmah ili tek nakon nekoliko nedelja (pa vam kozmeticar kaze "ko zna gda i sta si koristila!!!-bezobrazno).
goranai napisao:najnovija terapija je posebna vrsta lasera excimer na 309, 310 i 311 nm.
Kod nas ga jos nema ali ce sigurno biti
IN-SKIN striae, meni pred ocima pocrvene (one stare - bele) i povlace se . Nestala mi i narandzina koza. Smanji mi se obim (istina 3 mm) butine . Koristim ga 4 meseca i idem dalje.
Besana napisao:IN-SKIN striae, meni pred ocima pocrvene (one stare - bele) i povlace se . Nestala mi i narandzina koza. Smanji mi se obim (istina 3 mm) butine . Koristim ga 4 meseca i idem dalje.
можете ли да појасните, гуглала сам то што сте написали али нисам ништа нашла, хвала поздрав
Besana napisao:IN-SKIN striae, meni pred ocima pocrvene (one stare - bele) i povlace se . Nestala mi i narandzina koza. Smanji mi se obim (istina 3 mm) butine . Koristim ga 4 meseca i idem dalje.
можете ли да појасните, гуглала сам то што сте написали али нисам ништа нашла, хвала поздрав
Probajte RETISTRIOL, proizvod naseg dr. KOZAREV-a, fantastican proizvod, za prevenciju nastanka i tretman vec nastalih strija. Ja ga koristim i prezadovoljna sam
Cao!ko je proizvodjac,koliko kosta i gdje ga nabavljas? tnx