Solarijum
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 05, 2005 2:54 am
Solarijum
Mogu li imati negativnih posledica ako bih isla u solarijum 5 dana zaredom?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
zavisi od kvaliteta soilarijuma i doze zracenja kojoj biste bili izlozeni. kada se solarijum koristi u terapijske svrhe koristi se svakodnevno. Treba posmatrati izlaganje UV zracima kao leku a ne sredstvu za negu i ukrasavanje koze.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Da ne otvaram novu temu, nadovezacu se ovde:
Nakon dva odlaska u solarijum na stomaku mi se pojavila neka alergija (ili sta vec...) kao koprivnjaca. Svrbi, pecka, cak i posle tusiranja. Koprivnjaca se sada povukla, ali je ostalo peckanje i svrab.
Da li je moguce da je to od solarijuma? Da li to znaci da vise ne treba da idem u solarijum?
Nakon dva odlaska u solarijum na stomaku mi se pojavila neka alergija (ili sta vec...) kao koprivnjaca. Svrbi, pecka, cak i posle tusiranja. Koprivnjaca se sada povukla, ali je ostalo peckanje i svrab.
Da li je moguce da je to od solarijuma? Da li to znaci da vise ne treba da idem u solarijum?
-
- Saradnik
-
- Saradnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Skoro da bih mogla da se kladim u bilo šta da od mene nisi belja. U početku mi je možda malo i smetalo, mada ne baš, sada me baš briga, proturim priču da imam aristokratske krvi u sebi i da prava aristokratija uvek neguje svetao tenvioleta napisao:mr ph. Silvio napisao:Ja ne bih išao ni kad bi peckalo ni kada ne bi!![]()
vidim da ste bas protiv solarijuma, ali ja nemam drugo resenje, previse sam bela

A i skontala sam da je vremenom počelo baš da mi biva ružno kad je neko onako veštački (ja to zovem nemački, jer nemice baš pate od toga) nakvarcan.