Smrde mi noge za medalju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
flysly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 19, 2009 10:52 am

Smrde mi noge za medalju

Post od flysly »

Imam problem koji se pojavio pre odprilike 6 meseci i svakim danom je sve gori. Elem, smrde mi noge za medalju. Posao mi je takav da moram da radim u zatvorenoj obuci 12-14 sati dnevno. Probao sam i sa nekim nazovi platnenim cipelama koje u dobroj meri propustaju vazduh, ali dzaba. Pre nisam imao ovaj problem. Na kozi nisam primetio bas nikakve promene. Smrad je toliko ocajan da mi je ponekad neprijatno da sedim sam sa sobom u istoj prostoriji. Kada operem noge, vodom, sapunom, samponom, bilo cim, smrad se primiri na nekih pola sata i onda se ponovo pojavi. Posle dva do tri pranja u roku od 1-2 sata, sve je OK, dok ne nosim obucu duze od dva sata. U apoteci sam trazio timijin prasak, ali gle cuda, vise ga ne nabavljaju, imaju samo neke skupe sprejeve koji pre podsecaju na dezodoranse, a po recima apotekara nemaju nikakvo dejstvo u smislu lecenja. Ako znate ikakav nacin da se ovaj problem resi ili dovede u neke normalne granice, pomozite.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Smrde mi noge za medalju

Post od Shomy »

Probaj urotropin pasta,mislim da se tako zove,kazu da je fenomenalno.Nije fabricki preparat,pravi se u apotekama.
gocagoca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 6:25 pm

Post od gocagoca »

SMRAD NOGU
Prokuvajte dosta vode /ves lonac/ i u nju spustite dosta mlade koprive i potapajte nog par dana u njoj. Resicete problem bar na sest meseci. Pozurite dok je ima. Mozete ponoviti postupak za mesec dana onda ste mirni i duze.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Pa ako procitas sve o tome samo sto sam ja pisao bice ti jasno sta treba da radis al ajd da te ne mucim---treba mazati al higiena pod 1--menjati pamucne carape svaki dan i cipele takodje (naizmenicno makar 3para pa tako da iste nosis svaki treci dan) i obitin prah i u cipele i na noge.
flysly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 19, 2009 10:52 am

Post od flysly »

Ljudi, hvala Vam na odgovorima. Posle par meseci eksperimentisanja resio sam problem vrlo efektno i vrlo jeftino. Prvo sam probao sa Shollovim puderom i nista, Oriflame gelom i puderom, pogadjate opet corak, Zatim Titania puderom, to je bilo malo bolje. Bario sam noge u toploj vodi, redovno prao uloske cipela i patika i to vise nije bilo toliko strasno, ali da je bilo strasno, jeste. I onda sledi spasonosno resenje. Podrazmeva se redovno pranje nogu, ali ovog puta i detaljno brisanje, posebno izmedju prstiju. Zatim nanosenje Titania pudera i pola kafene kasicice SODE BIKARBONE u cipele. Sada Titaniu koristim samo kada ne skidam cipele po ceo dan. Smrada uopste nema. Prosto je neverovatno da ovaj problem ima tako jednostavno resenje. Ne znam da li se krije zbog industrije kojecega, ali eto to Vam je to.

Pozdrav,
Odgovori