Evo ovako....Sedeo sam ne znam ni sam koliko na jednoj poprilici loshoj stolici i uchio Patologiju.Posle ne znam ni sam koliko vremena osetio sam malo zatezanje u predelu trtice.Posumnjao sam da je trtica zaista u pitanju,ali kad sam video da je oteklo...znao sam sta mi je.Dakle urasla dlaka...I to na prelazu ledja u guzu..Skroz nezgodno.
Odmah to veche sam otishao na tu kako oni kazu "malu" hirursku intervenciju,koja je bolela do zla boga,ali je na svu srecu kratko trajala,i zavrshio jedan deo posla.Medjutim,hirurg mi reche da moram konachno da dodjem posle 6 nedelja da se to zatvori i zavrshi da mi se ne bi pojavljivalo ponovo.Sada svaki dan idem na previjanja,u pochetku je malo i bolelo,ali nista strashno.Sestra kaze da je bash duboko otishao rez,a danas mi je na previjanju spazila dve zelene tachkice na gazi(kao neka infekcija),a ja po prirodi hipohondar,us**o sam se ko grlica sta mi je.
Dakle Dr.Gorana,aj ako znash nesto vishe o ovome da mi kazes.Ja sam se lichno na praksi nagledao more takvih sluchajeva,ali kako kazu tudja rana ne boli...
Bilo sta ako neko zna o ovome,a nije redak sluchaj pojave,neka bilo sta napishe na ovu temu.
Veliki pozdrav od ZUBARA HIPOHONDARA
sinus phylonodulus
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
aaaslazem se sa Mirjom...Ja sam med.sestra opsteg smera i u svojoj praksi sam se srela tj previjala bas dosta sinusa i...nema pravila.Desavalo se da se neko sa veoma malom ranm,uslovno eceno ranom,koja je previjana kratko i brzo zarasla,posle kratkog vremena javi zbog istog problema.A secam se jednog decka koji je imao neverovatno veliku ranu koju smo morali da previjamo tri puta na dan (zbog ogromne povrsine,tacnije dubine).Dobro,jeste se dugo previjao i poprilicno cimao ali kada je to sve bilo gotovo nikada vise nije imao slican problem. a ima tome goooodiiinaaa..
Nemoj da panicis.Sve ce to biti ok.Znas koji je nejveci problem????Sto si zravstveni radnik!!Pa mi smo najveci hipohondri<zar ne??
Nemoj da panicis.Sve ce to biti ok.Znas koji je nejveci problem????Sto si zravstveni radnik!!Pa mi smo najveci hipohondri<zar ne??

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala na iscrpnim informacijama
Meni je rana poprilici duboka,isekao me je ko da sam nosio dvojke.Ali dobro...Evo sad vec mogu normalnije da sedim,samo me strashno smara da idem svaki dan na previjanje..Uzas dosada.
Hvala josh jednom,nadam se da ni sama operacija za 5 nedelja nece biti narochito bolna.Problem je sto polazem patologiju u utorak,pa ne znam ni kako cu ni sta cu,ali mi vi tu na zalost ne mozete pomoci
Ako treba nesto oko i u vezi zuba,samo se javite.
Poz

Meni je rana poprilici duboka,isekao me je ko da sam nosio dvojke.Ali dobro...Evo sad vec mogu normalnije da sedim,samo me strashno smara da idem svaki dan na previjanje..Uzas dosada.
Hvala josh jednom,nadam se da ni sama operacija za 5 nedelja nece biti narochito bolna.Problem je sto polazem patologiju u utorak,pa ne znam ni kako cu ni sta cu,ali mi vi tu na zalost ne mozete pomoci

Ako treba nesto oko i u vezi zuba,samo se javite.
Poz